Gamtinių reikalų – į Neringos skverą

Neringos kvartale, prie daugiabučių namų, savaitgalį du neblaivūs asmenys demonstravo, kad neturi jokio gėdos jausmo. Viešoje vietoje jie praeivių ir nepilnamečių akivaizdoje atlikinėjo gamtinius reikalus. Vienas tai darė priešais vaikų žaidimų aikštelę, kitas – netoli autobusų stotelės.

Abu vyriškiai pastebėti šviesiu paros metu. Juos mačiusi liudininkė Birutė A. pasakojo, kad abu jie atrodė nesiorientuojantys aplinkoje, matyt, buvo gerokai pavartoję alkoholio.

Neringos kvartale yra baras, neblaivūs asmenys netoliese pastebimi dažnai.

Už baro, einant link Neringos skvero, yra vaikų žaidimų aikštelė, o šalia – suoliukas. Būtent prie to suoliuko, prie medžio, priešais vaikų žaidimų aikštelę, šeštadienį išėjusi su keturkoju pasivaikščioti Birutė A. ir pamatė besišlapinantį vyriškį.

„Toje vietoje dažnai matyti išgerti mėgstantys asmenys, jų ypač padaugėja, kai yra šilčiau. Jie tuos gėrimus slepia, pasideda prie suoliuko arba laiko rankose, kad ne taip gerai matytųsi. Bet ir kvailam aišku, ką jie daro. Nesuprantu, kodėl tai reikia daryti būtent šeimoms skirtoje zonoje, tiesiai mažamečiams prieš akis? Tai tiesiog šlykštu“, – baisėjosi klaipėdietė.

Tai tiesiog šlykštu.

Dar vienas neblaivus gamtinius reikalus atliekantis vyras buvo pastebėtas netoli Vilniaus autobusų stotelės, prie Šilutės plento 34 ir 36 daugiabučių namų.

Negana to, gamtinius reikalus jis atliko atsisukęs veidu į gatvę, kuria važiuoja autobusai, automobiliai, o stotelėje autobuso laukia žmonės.

Viešąją tvarką pažeidę asmenys veikiausiai nežino, kad už šlapinimąsi viešoje vietoje gali būti skirta bauda pagal Administracinių nusižengimų kodekso 481 straipsnį. Jame nurodyta, kad šis pažeidimas užtraukia baudą nuo 30 iki 140 eurų, o nusižengus pakartotinai – nuo 140 iki 200 eurų.

Be to, pagal šio kodekso 484 straipsnį baudžiama ir už alkoholio vartojimą viešoje vietoje. Nusižengus skiriama bauda nuo 20 iki 100 eurų, o nusižengus pakartotinai – nuo 100 iki 200 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klp

klp portretas
tai pas mus parkuose nera viesuju tualetu, jokio skirtumo ar zmogus buvo blaivus ar ne, jam nera suteikta alternatyva.

Chi

Chi portretas
Tai kad šunys prišika visur, vaikučiai nė ant žolytės negali pabėgioti, o latrų nesugaudysi. Bene policijai skambinsi, juk šlapinasi minutę, o po kiek laiko policija pribūtų ir ką jiems parodyti, nebent likusią balutę.. Taip ir gyvename dvokdami..

Senelis ant tanko

Senelis ant tanko portretas
"Išvaduotojų" palikuonys...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių