„Vienos sąskaitos“ renkami duomenys – pertekliniai?

Grįžti į straipsnį

Valdas

Valdas portretas
Jau daug metų sąskaitas apmoku naudodamasis savo banko įmokų ir mokėjimų krepšeliu (10 mokėjimų vienu kartu), bet "viena sąskaita" reikalauja prie jos prisijungti ir apmokėti vienintelę sąskaitą už šiukšlių išvežimą. Sąskaitų už šią paslaugą jau seniai nebesiunčia el.p. Tai iš komentarų supratau kad už tai turėčiau mokėti papildomai 3€/mėn? Absurdas kažkoks, patarkite, parašau, kaip priversti savivaldybės įmonę pateikti sąskaitas savo klientui bent jau el.p., ko jau seniai nėra?

Vardas

Vardas portretas
Jei kažkam reikalingos tokių firmų paslaugos, tegu moka tuos tris eurus. Kvailumo kainų auginimu nei ištirpinsi, nei jį paskatinsi. Gi už suknistus išmaniakus mokama tūkstančiais.

tokia tiesa

tokia tiesa portretas
už duomenų surinkimą reikia mokėti 3 eurus per mėn. Nesąmonė

Cianidas- to Egidijus

Cianidas- to Egidijus portretas
Norėjai krabui įkišt,o jis ne iš tokių,tai ir vemi per visus komentarus

kas nors gali paaiškint

kas nors gali paaiškint portretas
kam jam ta viena sąskaita? Pigiau mokėt reikia? Ar labai sudėtinga susimokėt nepastovius mokėjimus? Dujas, elektrą, žemę iš viso kartą per metus. O kokį telefoną nustatyti paslaugą? Šiūkšlės kažkiek kinta, tais mėnesiais kai vežė kartą daugiau. galima primokėti gavus pranešimą. Čia tiek jau sudėtinga kad reikia kažkokios, velniai žino kokios sąskaitos kuriai nežinia kam duomenų apie triusikų dydi ar paponešio numerį tuoj prireiks.

to klp

to klp portretas
Na, ruseliai nė karto neapvogė. Nors sumos buvo dešimtys tūkstančių žalio grynais už mūsų prekes. Už jų - šimtai tūkstančių žalio. Ir gaudavom su daliniu apmokėjimu, kiti po realzacijos. O krapai apvogė. Tiesa, vienintelį kartą, daugiau su jais reikalų jokių. Teko samdyti berniukus iš pusės skolą išmušt. Lietuviais irgi pasitikėt negalima. Vagys ir sukčiai nuo seno.

klp

klp portretas
apie duomenų apsaugą tai tarkim ar kas žinot kam priklauso bankų akcijos, ten gali būti ir ruseliai ir šeichai iš Dubajaus ir šiaip visokios neaiškios organizacijos su Stepukoniais, taip pat tu bankinių sistemų administratoriai kurie valdo duomenis irgi neaiškūs, tai apie duomenų apsaugą išvis kalbų ir būti negali.

pyyyyyyyp

pyyyyyyyp portretas
buvo tiriamosios žurnalistikos straipsnis norvegiškoj spaudoje, kad DNB darbuotojai Norvegijoj pardavinėja duomenis į kairę ir į dešinę keršydami darbdaviui ar dėl kitų priežaščių. Mąstai tiesiog neįtikėtini. Galimybė piktnaudžiauti visada yra, jei prieini prie tokių duomenų ir niekas negali užtikrinti jų saugos kaip tai bandoma įtikinti

Viena saskaita

Viena saskaita portretas
Atsiverciu tik pasiziuret skaitikliu rodmenis, nes mokant per banka vis "nusoka" ir rodo nesamones. Pavedimai nemokami, nes moku bankui uz paslaugu krepseli.

ačiū/nereikia

ačiū/nereikia portretas
aš visai nenorėjau į tą vieną sąskaitą-gal jums ir patogiau vienu-kitu paspaudimu apmokėti visas sąsk, man gi-patogiau apmokėti po vieną. taip,dėl lėšų stygiaus. pasirinkimo nesirinkti-neturėjau.

Egidijus

Egidijus portretas
Krabo dėka visus kauniečius suvarė į šitą kontorą prievarta, tai realiai net kito mokėjimo budo nelabai ir pasirinksi. Įdomu, ką mano Konkurencijos tarnyba apie tokį prievartinį šitos šudkontorės įbrukimą visiems kauniečiams.

o tai tai

o tai tai portretas
"Esą kitu atveju nebus galima naudotis paslaugomis" Na ir ačiū Dievu,.pagasdins matai

===>>> Dvi saskaitos

===>>> Dvi saskaitos portretas
Turiu ir JK saskaitu, ir Vokietijos. Ir abiejose teikia uzpildyti KYC. Taip kad nereikia cia…

Komentatorius

Komentatorius portretas
Kam ta jums “viena saskaita”? Net ir mokant vien is bent kurio banko uz saskaitas, kaina yra mazesne nei “viena saskaita”. Nenorite moketi uz mokesciu mokejima pervedimu? Atsidarykite Paysera tuomet.

Jovalas

Jovalas portretas
Įkūrė kontorėlę , prisodino bobelių ir mokėkit. Kodėl negalima deklaruoti rodmenų kiekvienai aptarnaujančiai įmonei tiesiogiai? Funkcionierių priveise, o tu žmogeli mokėk. Jovalas ne sistema. Atsibodo iki gyvo kaulo.Kovok nekovojes, popierius ant popieriaus, ir tai "vieno langelio principas". Žodžių trūksta.

Janina ji

Janina ji portretas
Aš iš viso nesuprantu,kam ta viena sąskaita reikalinga ir kodėl aš savo finansų savininke,negaliu spręsti kaip man geriau atsiskaitinėti už suteiktas paslaugas?,Ar man būtina kažkam dar sudaryti sąlygas Pasipelnyti?

Jonas

Jonas  portretas
Atsisakiau vienos sąskaitos neseniai. Turėjau dvi paskyras. Pakėlė kainą iki 3 eurų iš lempos. Paskambinau, paklausiau kaip atsisakyt. Sako duosim nuolaidą 30 %. Sakau, pagalvosiu. Ir ištriniau. Moku per Perlą dabar. Reikės - mokėsiu per banką.

Dvi saskaitos

Dvi saskaitos portretas
Turiu 2 saskaitas skirtingose salyse: UK ir Vokietijoje per 14 metu nei vienoje is ju niekada nereikejo pildyti jokiu tokio pobudzio anketu, niekada uz pavedimus tos salies bankams nereikejo moketi jokio mokescio.

trys sąskaitos

trys sąskaitos portretas
man patinka daug sąskaitų, todėl viena sąskaita man nepatinka.

Niekad nemokame

Niekad nemokame portretas
per vieną sąskaitą. Ebankininkystė ir tiktai

Anonimas

Anonimas portretas
Edita Sileke kodel delioji klaustukus ten kur ju nereikia. Redaktoriui issiustas nurodymas kad patikrintu jusu lietuviu kalbos retorikos , rasymo zinias. Gresia atleidimas is darbo. Nepades tau joks dede.

to 15 min miestas

to 15 min miestas portretas
čia apie oligarchą Krabą

Monika

Monika portretas
Gavau pranešimą,- ar norite toliau tęsti ir gauti mūsų paslaugas. Parašiau, kad NE. Gaunu atsakymą, kad nutraukti negalime, kadangi šią paslaugą užsakė bendrijos pirmininkė. Ir toliau nuskaičiuoja man tuos 3 eurus. Reketas ir tiek.

ogi

ogi portretas
pagal sena bolsevykini standarta 1 lygesnis/ uz visus neveltui savo geroves standartas toks uztikrintai grazus/???

visas sąskaitas

visas sąskaitas  portretas
apmoku per banką, bet už šildymą niekur negaliu gaut informacijos, kaip tik per "vieną sąskaitą" ir priversta apsimokėti. Ką daryt?

Anonimas

Anonimas portretas
man tai tos "Vienos sąskaitos "paslaugų visai nereikia, bet jos primestos per prievartą. Reikalui esant puikiai galiu paspausti ir 5 mygtukus. O kai kažkas nuolat kiša nosį į tavo reikalus labai nemalonu. Ne todėl , kad 'kažką slepi'', o todėl, kad tai tiesiog ne jų reikalas.

VIRGIS

VIRGIS portretas
To dar neteko girdėti. Jeigu aš atsisakysiu pasakyti savo žmonos mergautinę pavardę man bus nutrauktas vandens, dujų, elektros........ tiekimas. nesumoki mokesčių tad ir negauni nieko, Bet tada ir antstoliai negali kabintis Nes ir jiems aš paslapties neišduosiu,

Nesamones

Nesamones portretas
Turiu saskaita Norvegiskame banke. Jokiu klausimu apie tavo artima aplinka. Anketos klausimynas liecia tik mano asmenini gyvenima. Cia LT prisigalvojo nesamoniu.

Cianidas

Cianidas portretas
Nejuokinkit:kova prieš terorizmą.Plaukia milijonai,ir bankai nemato,žmogeliukai moka už vandenį(oi,o gal Binladenui!!!!!)Tie visi duomenys tam,kad tokia Simonytė per pora valandų galėtų surinkt parašus,o priekyje dar tiek rinkimų.Net ,,perlas"ir tas,nebeleidžia patikrinti bilietų,kol neprisiregistruosi,ir neužpildysi su kuo lovoj miegi

15 min miestas

15 min miestas portretas
Pykite jūs nepyke ant oligarcho Švabo, bet jis numatė tikrą tiesą - visi būsite "suskaičiuoti", suregistruoti, kiekvienas galėsite judėti aplink savo gyvenamąją vietą ne toliau 15 minučių kelio atstumu, o ėsti skaniau gausite tik tie, kurie sugebėsite įsiteikti ir nuolat padus laižyti valdžiai.

Ne - Vienai sąskaitai

Ne - Vienai sąskaitai portretas
Jau daugiau nei 10 metų ta Viena sąskaita įkyriai siūlosi žmonėms kaip, atseit, palengvinanti jų mokesčių mokėjimo "vargus". Kvailiai tuo tiki, bet kvailiai nelabai gal būna teroristais, anie gudrūs ir juos retai kada kas sustabdo. Man, jei būčiau jų klientas, tą pačią minutę kai paprašytų surašyti savo gimines ir draugus, praeitų noras su jais turėti bent kokių reikalų. Tik kas toks noras niekada nei nebuvo užėjęs. Maximoje susimoku už tris mėnesius į priekį ir rami galva.

+++ Mano kaunas +++

+++ Mano kaunas +++ portretas
'''Finansų įstaigos turi teisę atskleisti informaciją tik teisės aktuose nustatytoms trečiosioms šalims ir tik juose numatytais atvejais ir tvarka“, – komentavo G. Šniukas.''' O kas jei jie ją teikia žulikams ar kitoms, piktų kėslų turinčioms personoms? Ogi nieko, nes jūs visi esate tik eiliniai žmogeliai. Geriausiu atveju nustatytas piktavalis gali būti atleistas iš "Vienos sąskaitos". Kam naudotis tokiomis firmomis?

hm

hm portretas
tai gal pati imone remia teroristus nes per ja keliauja pinigai i komunalines istaigas uz tam tikra suma

cha

cha portretas
tai visiems isdalinam visus savo duomenis ir laukiam sukciu suintensivejimo nes saraskino kontoras netgi pienburnis itysnikas nulauzt galetu ...

....../

....../ portretas
Klausimyno nepavyko įvesti per bankus ,tai nusprendė procedūrą atlikti per " Vieną sąskaitą" .... Jie taip pat " KULNIOJA" per bankus .

KAIP ČIA NUTIKO JUMS?

KAIP ČIA NUTIKO JUMS? portretas
Geri tokie straipsniai . Atsiranda terpė aukštų mokslų išsilavinimo žinias parodyti ir savo išugdytą ,išpuoselėtą ,kaip žmogaus vertę gimdytojams- mums - parodyti..... Čia prie jūsų" išsilavinimo" apie žodžių darybą : KRABAS-KRABOGRADE ,KRABMYLĖTOLAI- MYLINTYS ŠĮ ŽODĮ; KRABKOMLEKSNIAI - NA KRABŲ LIGA... --- Dabar apie daiktavardžio krabo linksniavimą pridedu: vardininkas kas?- krabas ; kilmininkas ko?-krabo ; naudininkas kam?- krabui ? ; galininkas ką ? - krabą ;įnagininkas su kuo ?- krabu ; vietininkas kur kame - krabe . ... Kvailių kvailiai, apgailėtiniai esat : krabo baltintojais , mūrininkais pavadinat tuos, kurie mato žmogų.... gaila labai jūsų, tapusius nepilnaverčiais.. VISO LABO IŠMOKOT TIK ANKETAS ŽMONĖMS PRIKLIJOTI , GRĄSINTI IR IŠSIUGDĖT AGRESYVUMĄ .

Kyla pagrįstas įtarimas

Kyla pagrįstas įtarimas portretas
Kad telefoniniai-elektroniniai sukčiai kaip tik iš tokių tipo „vieningų sąskaitų“ ir gauna duomenis žmonių apgaudinėjimui!

Manau

Manau portretas
Biurokratams reikia parodyti, kad dirba, o ne tuščiai kėdę trina, tai ir prisigalvoja visokių popierinių apklausų.

Akivaizdžiai skamba kaip patyčios:

Akivaizdžiai skamba kaip patyčios: portretas
„Tad esame įpareigoti laikytis griežtų teisės aktų reikalavimų, o mūsų klientai gali jaustis saugūs, kad užtikrinsime sklandų įmokų surinkimo ir paskirstymo procesą“ ----- Nes klientai kaip tik nesijaučia saugūs kai visokios sumautos kontoros renka asmeniniu duomenis!

O kuriam „rusų laivui“ reikalingas tada „Lietuvos bankas“?

O kuriam „rusų laivui“ reikalingas tada „Lietuvos bankas“? portretas
Jei nekontroliuoja kokius duomenis renka visokios įstaigėlės ir netikrina renkamų duomenų tikslingumą, poreikį konkrečioms tokioms šūdinoms kontoroms?

nesupratau

nesupratau portretas
kodėl nuotraukoje Civinity sąskaita? :) sekantis straipsnis apie juos? irgi verta būtų

lalaila

lalaila portretas
kokios problemos? atsisakykite tos vienos saskaitos ir mokekite pagal kiekviena saskaita atskirai ir niekas neklausines

Dar vienas Stepukonis

Dar vienas Stepukonis portretas
Tik šį kartą su sijonu

Kokiais idiotais žmones laiko ponia Čiulpienė

Kokiais idiotais žmones laiko ponia Čiulpienė portretas
apsimesdama, kad grynai asmeniniai duomenys yra pertekliniai! O žinote, ponia bendrovės „Viena sąskaita“ generalinė direktorė Aušra Čiuplienė dirbdama su mano pinigais irgi privalo man asmeniškai pateikti: kiek ji uždirba, ar priklauso kokiai politinei jėgai, ar neužima valstybės tarnautojo pareigų, tai yra ar yra politiškai pažeidžiama. Dar reikalauju atskleisti jos artimųjų vardus, pavardes, gimimo datas, jei jie dirba valstybės tarnyboje! O jei ji atsisakys pateikti šiuos duomenis, reikalauju jai uždrausti dirbti su Lietuvos piliečių finansais!

Pl

Pl portretas
Vyksta žmonių sekimas , skaitmenizuojant piliečius prisidengent kažkokiais teroristais ar plovimais.Neperseniausiai Ignitis buvo nulaužtas ir žmonių duomenys buvo pavogti.Kodel netaikoma įstaigoms saugumo kontrolė niekas neatsako.Gryni pinigai apsaugo žmogų nuo įstaigų kurios visur kiša nosį.

Nu

Nu portretas
Krabo baltintojai dirba išsijuosę labdaros pagrindais, anas jau baltas kaip anusas :)

ooo

ooo portretas
Tai matyt Stepukonis ir Baltcap Viena sąskaita paslaugomis nesinaudojo,nes jo atveju nei bankai ,nei dar ketutios kontroliuojančios įstaigos pinigų plovimo ne sugebėjo rasti,Ir dar prie ko čia politinė partija ir pinigų plovimo prevencija, juk partijos dabar pinigus plauna legalia

jooo

jooo portretas
asmens duomenys labai gera preke, telefoniniai sukciai veikia

KAZIMIERAS

KAZIMIERAS portretas
Tur but padidejo tarifai už Krabo juodinimą, reikia naujų idėjų.

Rimas

Rimas portretas
Seniai žinau kad čia rusų šnipu sugalvota.

Ivanas Nasrala

Ivanas Nasrala portretas
Bile krabas sotus.

čia turėtų susidomėti VSD

čia turėtų susidomėti VSD portretas
Krabograde apie piliečius renkama informacija ! Čia, kad okupacijos atveju būtų paprasčiau išrūšiuoti,- ką į Sibirą, ką į kgb ar obxs ?

Pritariame Pirmam komentarui

Pritariame Pirmam komentarui portretas
Ta viena sąskaita atsirado todėl, kad Krabo valdomi lodoriai nesiteikia atsiųsti sąskaitų ir kitaip negalima sumokėti komunalinių mokesčių. Tai Krabo diktatūros rezultatas.

mokėkit jiems

mokėkit jiems portretas
kasdien po milijoną ir jūsų pinigais niekas nesidomės

Diedukas

Diedukas portretas
Daugelis komentuojančių matau neperskaitė straipsnio. Šitų duomenų reikalauja Lietuvos bankas. Kodėl tiek daug jau jų reikia klausti, tikriausiai vaidina, kad kažką dirba, juk tokius pinigus gauna (kažkur straipsnis apie tuos dykaduonius buvo). O kodėl iš mūsų prašo tiek daug duomenų? Na įsivaizduokit, kad kažko nepaprašė o Lietuvos bankas jau čia "O kodėl jūs šito apie savo klientą nežinote?" ir šekit baudelę. Čia paprasčiausias išankstinis apsisaugojimas.

komentaras

komentaras portretas
Tai, jei sąskaitas apmoku maximos kasoje, kasininkei turiu pateikti visus duomenis apie save, nes kitu atveju, ji nepriims mano sąskaitų apmokėjimo ?

Supraskite pagaliau

Supraskite pagaliau portretas
kad visa info, biometriniai duomenys reikalingi ne kokiam policininkui, o Dirbtiniam Intelektui, kuriais bus instaliuoti robotai, kurie susiras jus bet kur, pagal miestų kameras, tikslu juūs nužudyti. Toks globalistų apokalipsės planas. Gi sakė , kad jūsų per daug. Ir jau visi tie keturi Akokalipsės Raiteliai dirba.

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Tai kur matyta, kad visoms su pinigais susijusioms įstaigoms būtina mūsų "išpažintis"! Ką tai reiškia? Kad mes visi "esame sučipuoti"! Ar jose dirbantiems darbuotojans yra keliami ypatingi reikalavimai ir nenutekins jautrius asmeninius duomenis? Gauni pensiją, į banką ją perveda, nieko negali įpirkti irvdar turi pildyti anketas apie save! Ar jūs matėte šalį su didesniu absurdu? Kas kuria tokius ydingus įstatymus? Seimas! Kur mano, kaip skyrdžiai gyvenančio žmogaus, teisė į orų privatų gyvenimą? Be streikų, nieko gero nebebus! Turi jaunimas apie tai galvoti! O gal todėl dauguma jo išvyksta į JAV ir kitas pažangias demokratiškas šalis, kur net bankai tokios asmeninės kiekvieno piliečio infirmacijos nerenka!

Viena saskaita

Viena saskaita portretas
kraunasi milijoninius pelnus iš tų patiklių klientų, kurie patys kuo puikiausiai gali apmokėti visas tas sąskaitas be jokių tarpininkų. Daug saugiau ir patikimiau, kai pats tiesiogiai susimoki per banką ir paskaitykite, kiek tų žmonių, kurie turi daug problemų, kai jų atsiskaitymus tvarko viena saskaitą.

Senukas

Senukas portretas
Vėl kanopiniai ozio trolina?

Ką jie čia trina

Ką jie čia trina portretas
Klientas mokėdamas už komunalines paslaugas plauna pinigus?Remia terorizmą?Įtariu, kažkiek užsakymu renka info. Su bankais nepraėjo, dabar čia sugalvojo apie pažiūras pasiklausti..

Romas

Romas portretas
Krabas tai anuko slapyvardis

Taigi

Taigi portretas
Rusyne gyvenat idijotai

Ss

Ss portretas
Tai taip ir nesupratau kaip mokėdamas už šiukšles ar gyvatuką gali plauti pinigus ar finansuoti teroristus. Akivaizdus absurdas, bet biurokratai biurokratiškai deda skersą, o ta kontora ir toliau renka duomenis, kurie jiems neturėtų būti reikalingi, bet matyt praverčia kažkokiems tikslams. Gerai tik kad ne bankas čia ir gali tiesiog su jais neturėti reikalų ir pats be tarpininkų tiesiogiai už viską susimokėti.

Anonimas

Anonimas portretas
Kas čia per išsigimelis komentarą parašė patį pirmą.. .Degredavę tėvai turėtų negimdyti tokių...
Anonimas portretas
Krabo pakalikų kontora, matai,negali įmonės išsiuntinėt sąskaitų pačios...

Galerijos

Daugiau straipsnių