Premjerė sako turinti alternatyvas LSMU, jeigu šis perleistų sklypą „Rheinmetall“

Grįžti į straipsnį

Pagarba

Pagarba portretas
vokiečiams norintiems čia statyti ir investuoti, tai butų rimtas žingsnis Lietuvos pripažinimui, gero bendradarbiavimo pavizdys.

Na pavyzdžiui

Na pavyzdžiui portretas
noriu statyti fafaikų fabriką, arba lopyti suplyšusias telniaškas, austi koloradines juosteles, kodel negalima?

ai

ai portretas
wiliams 2

PVZ kodel negalim stayt saldytuvu gamyklos ?

PVZ kodel negalim stayt saldytuvu gamyklos ? portretas
arba dviraciu ? arba kaliosu ? kodel butent bombu gamikla ? as pavizdziuj noriu gamint kondicionierius ir skalbimo masinas...kodel ju statyt negalim ?

amzinai alkanas amzinai piktas nedamiegojes nedavalges

amzinai alkanas amzinai piktas nedamiegojes nedavalges portretas
norit stayt vokieciu gamykla vokieciu produkcijai gamint....staykites pas save a da geriau te wilno prie seimo... galesit pro seimo langus kontroliuot kaip staybos einas... paskuj pro seimo langus galesit stebet teritorija kad darbininkai bombu ne isvoktu... kas negerai ? jus norit - jus staykites...kai as noresiu as pas save savo tevu ir seneliu zemeje pasisttaysiu ... ko jus i mano zeme su savo srotu ir politikom lendat ?

vokieciu gamiklai

vokieciu gamiklai portretas
a tai kodel ji lietuvoje ? kodel lietuvos ora vokieciu karine produkcija ters ??... ka mum rusai bombas ant galvu metytu ??.... jei visas zaliavas medziagas yrankius ir informacija vesim laivais is vokieciu tai kodel mes negalim tiesiai produkcijos atsivezt ?...biski brangiau bet gal geriau EKOLOGISKAI.... jus gi uz ekologija uz CO2... kiek mums vokieciai mokes uz gamikla uz baze uz teritorijos okupacija ?

rusu okupacija.... vokieciu okupacija...rusu...vokieciu...

rusu okupacija.... vokieciu okupacija...rusu...vokieciu... portretas
dėl sklypo Vokietijos gynybos pramonės koncerno gamyklai.... a juk dauguma norejom laisvai gyvent...savo piniga...savo banka...savo fabriks gamiklas mokyklas ligonines...savo zeme turet... sausio 13 dalyviai jus uz bankinku aferistu gerove ir PSD laza kovojot ? ko tylit ? ... Euro sojuzas daba baisu zodi pasakyt a tai iskart krata arestvesdinimas teismas ikalininimas ir jei nenustosi galvot kitaip bus pritaikytas priverstinis medikamentinis gydimas... gerove...laisve ...aferisstams...a tautai privalomi mokesciai draudimai ystaymai ir nieks jusu neklaus...nepatinka gyvent su geroves aferomis - p1zdinkit n4x... cemodam biliet vokzal moskva

Sitam

Sitam portretas
Rusyne niekas neinvestuos

Anonimas

Anonimas portretas
reinmetal nėra durnių šaika ir ji nenori būt išdurta durnių laivo ligoniais ji nestatis čia gamyklos net nesvajokit.

Galerijos

Daugiau straipsnių