Merų sukilimas: kaltina pinigų ieškant svetimose kišenėse

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Tam *Rinkiklis* Tamsta pamiršai parašyt kad tai tik tavo nuomone.......

Rinkiklis

Rinkiklis portretas
Laisvės partija su savo kandidatu ar tai į prezidentus, ar tai į europarlamentą nusprendė pasidaryti xarakiri. Kas už tokius balsuos? Atimti 150 mlj. € iš savivaldos - kvailiau nesugalvosi. Iki šiol dar maniau Armonaitė, Žalimas yra perspektyvūs politikai, bet labai apsirikau. Dabar, kai Žemaitis gavo klizmą už kalbas prieš žydų tautą, Vėgėlė susivėlė su kondicionieriais, išsiųstas per Kirgiziją į Baltarusiją, Nausėda nusodintas per Pranešėjo istoriją atsiveria galimybės tapti Prezidente Snieguolei, o ne 7-niems nykštukams. Šimonytės pergalė II ture neišvengiama.

Senis pikts

Senis pikts portretas
Jo, cekiukai parode kaip jie racionaliai naudoja ... patriotai bl e

Klerko automobilis

Klerko automobilis portretas
Tik kaunui pinigu uztenka viskam

Nu tai

Nu tai portretas
savose gi ne pinigai,o "paskolos"! Nors,ir merai neisvengia tokio likimo. Gauna ir jie tu "paskolu".

.

. portretas
dar galima pridėti ir tai, kad broileris sušiko viską klaipėdos uostui, sustabdęs BY trąšų tranzitą per lietuvą, dėl kurio Lietuva prarado jei ne milijardus - tai šimtus milijonų eurų tikrai. o juos pasiėmė ruskių fiureris ir tos trąšos ir toliau rieda

Ne bankai

Ne bankai portretas
Sumokėjo,,solidarumo,,mokesti,o žmonės-visi staigiai pakėlė įkainius-o LB spėlioja kažkokias nesąmones,Nausėda išvis kosmose sklando...

Pamačius.Go Vilniaus

Pamačius.Go Vilniaus portretas
Bobų algas,taip pat kokias gauna Kauno IC chebra,ir kiek jų,,trinasi,,-miestai nežino kur ir kaip kišti pinigus,jau ir taip visur ,,savų,,priskaičiuota,o pinigų dar vis yra-užtat ir gatves remontuoja-viena gala pabaigia,kita vėl ,,taiso,,negi nesimato

O kada gi

O kada gi portretas
ponai ju savose ieskojo? Aisku,kad svetimose - ubagu!

Pudelinė durnė

Pudelinė durnė portretas
Šlykštieji bukai ir jų vedėlė Armonaitė- "Taivanis"

Litas

Litas portretas
puse euracenčio galima ?

O kodel

O kodel portretas
nes valdzia sau ,o Tauta sau gi tokia politika politiku buvo 33 metus ,kuo vsldzia tapo geresne ,kad praso paramos ,nereikejo Lietuvos prixvatizuot ,o ypac energetikos ,dabar prasykit privaciu asmenu kurie valdo Lietuvos ir Jos Tautos turtus ,jie milijardieriai tegu remia ,arba Nacionalizuokit ka isporcialiavot ir turesitmilijardu .

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Vien už kad šikniis ir koncervinis jau turėtum mokėt mokesčius.Nes iš jų ne vienas negintu Lietuvos .nebent dubces atstatytu kaip taikinius.

O kada

O kada  portretas
Armoske atsiprašys žmonių už “galimybių pasus”? Kaip prievartavo zmones,neleido į kirpyklas,parduotuves.Studentu neleido į bendrabučius.Ar visi jau viską pamiršo? O dabar sita garbanė vėl iškėlusi galva vėl kuria savo teorijas.Netikiu ja daugiau.

Hmm

Hmm portretas
Rinkėjai, gal susimąstysime?

Galų gale

Galų gale portretas
Baikite jus su tais rūsiais.Konfliko metu pataikius raketai tai kolektyvine kapavietė ir labai sunki mirtis.

NE mesa

NE mesa portretas
Iszudykim hoholus tai ir nereikes jokiu milijardu jiems duoti. Vistiek hoholai kol gyvi juos isvagia. Su kuo jus kariausit , lietuviski pridurkai. Jus apkasu mesa skirta pastipti uz Amerikos korporaciju milijardus.

Fui...

Fui... portretas
Laisvoji Armonaitė vėl nusišnekėjo ?

Full zero

Full zero portretas
Bankai, stambus verslas, šešėlis. Štai kur milijardai.

Galerijos

Daugiau straipsnių