Vyriausybėje paminėtas Lietuvos narystės ES 20-metis

Grįžti į straipsnį

Ganis

Ganis portretas
Per tiek metu jau nepasiturinčiu Lietuvoj turejo nebelikti. Bet deja deja....

Na va

Na va portretas
Tai melavo,kad senis,lLetuvą prisiuvęs prie savo kišenės,morge aušta?

parmazonas

parmazonas portretas
Vyriausybei,aišku,milteliai ir alus nereikalingi,bet tokios šventės proga galėjo bent ubagams po antrą porciją prisiminimui duoti.Kažkas ne taip su švente-vierchai susirinko baliui,o prieš dvidešimt metų jų aferai panaudoti ubagai visai užmiršti.Atseit,mauras padarė savo darbą ir eina jis sau,o ponai pašvęs dabar.

Valstieciams

Valstieciams portretas
Kazkokie absoliutus nevykeliai ir analfabetai rasineja ;))))))))

KAIP GREITAI LAIKAS BĖGA...

KAIP GREITAI LAIKAS BĖGA... portretas
Jau 20 metų, kai traukiame tą ES jungą! Jau 20 metų tiesiog "klestime" stovėdami su ištiesta ubago ranka prie Briuselio...Turėjome viską: pramonę, energetiką, žemės ūkį...tapome ubagais.

Dzūkelis

Dzūkelis portretas
Na ir vėl senasis ožys ištrūko iš savo tvarto tai pasmirdo net Dzūkijoje.

na

na portretas
bet kodel svencia tik vyriausybe ir visokie valdziazmogiai,o zmones kurie balsavo tai kaip visada tiems nereikalingi.o dar kazkoks ministeris budamas murzos partijoj ragino pries.visi matom zmones valdziai nulis...

Šimtais tūkstančiu

Šimtais tūkstančiu portretas
ima narystės mokesčius verčia didint šalies gynybos finansavima o kai reikės mus gint bus kaip pokariu kai amerikonai jaunima išviliojo i miškus žadėdami ka tuoj tuoj ateis ir neatėjo ba su ruskiu stalinistais susitarė ir atidavė visus lietuvius i represijas ir žeminima ilgiem metam. Nėr ko ta Nata švest. Matom ka jeigu ka tai bus kaip tada o jei Trumpas ateis tai dar anksčiau bus parodyta špyga ir ne daugiau Čia viskas daroma tik todėl ka amerikonam Lietuvos ir Pabaltijo gal prireikt kaip karo zonos kai bus kaip Ukrainos Donecke kur už nugaros stovėjo ir kurstė tautos valdžia prieš pačia tauta 8 metus darydami pilietini kara ir provokuodami rusus tol kol jie iš tikruju užpulė Dabar ka ar ne ameirka daugiausia duoda pinigu ka tik karas nesibaigtu? Manot nieko nesuprantam?

Tikrai minetina!

Tikrai minetina! portretas
Didesnes blogybes,nei si ir NATO vergoves - neturejome per visa istorija iki pat dabar.

Tai va

Tai va portretas
Europos Parlamentas pažymėjo, kad Rusijoje kovo mėnesį vykę pseudo rinkimai, - klastotė ir spektaklis, surengtas ir okupuotose Ukrainos srityse; EP priėmė rezoliuciją, - "Putino nebevadinti prezidentu, nes jis yra nelegitimus“ Siūlomi analogai - diktatorius, bunkerio diedas, botoksinis, 2023m nevykėlis, ...

NATO -taip! ES - ne!

NATO -taip! ES - ne! portretas
Europos Sąjunga, tai: Homoseksualų, LGBT radikalų įsigalėjimas, „žalias kursas“ naikinantis smulkųjį ir individualų verslą, Lietuvos žemės ūkį, jūsų „liberalioji demokratija“, kuri jau senai ne liberali ir senai ne demokratinė, „cancelinė“ diktatūra, „me too“ šantažas, „black lives matter“ isterija – čia demokratija? Gydykitės galvą! „ES tai ultralibertarai, apsimetantys konservatoriais, liberalais, demokratais, realiai yra agresyvūs populistai-neokomunistai. ES „dauguma“ tai populistai, komuniagos, kairieji ultros! Tik šiek tiek persidažę ir vietoje raudonos spalvos nusidažę pavogta iš vaikų vaivorykšte, kas irgi simboliška. Ir nepamirškite: Europos Sąjunga - toks pat komunistų projektas kaip buvo ir CCCP, tik komunistai ne iš Vokietijos ir Rusijos, o iš Italijos. Taigi turime „itališko stiliaus“ Europos Sovietų Sąjungą!

Auštrevičius turi sėdėti kalėjime iki gyvos galvos

Auštrevičius turi sėdėti kalėjime iki gyvos galvos portretas
Už Ignalinos atominės prašikimą!

Keista

Keista portretas
svesti savizudybes metines!

Galerijos

Daugiau straipsnių