E. Vaitkus apie V. Putiną: kiti pasakytų, kad jam reikia būti netgi griežtesniam

Grįžti į straipsnį

Vygintas

Vygintas portretas
Palaikau profesorių Eduardą Vaitkų drąsų padorų Lietuvos pilietį kuris priešinasi supuvusiai korumpuotai konservatorių sistemai stumiančiai šalį į karų chaosą .

to prof. vaitk

to prof. vaitk portretas
parasei kaip paperdei

prof. E.VAITKUS yra doras, sąžiningas kaunietis,

prof. E.VAITKUS yra doras, sąžiningas kaunietis, portretas
prie KURIO nelimpa joks p u r v a s - nors nuolat,sąmoningai ir n u s i k a l s t a m a i tai daro --- valdantys Lietuvą konservat KGB-tai , kurie 34 metus alina Lietuvos gyventojus.--Prof. E.VAITKUS v e r t a s tapti Lietuvos PREZIDENTU.

Kęstas

Kęstas portretas
Dalyvaujantiems Lietuvos Prezidento rinkimuose bei referendume ir gyvenantiems Amerikoje: Ten gyvenantys mano draugai praneša, kad Lietuvos konsulatas Niujorke siuntinėja pernelyg didelius vokus balsavimui paštu. Pašto ženklo, kurį konsulatas priklijavo prie voko, neužtenka apmokėti tokiam voko dydžiui, nors laiško svoris geras. JAV paštas tuos balsavimo biuletenius masiškai siunčia mano draugams atgal. Balsuojant paskutinę minutę, galite nespėti. Vežkite jūsų balsus į paštą ir sumokėkite daugiau, jei šis balsavimas jums svarbus. Sekmės. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Gerbėja

Gerbėja portretas
Vienintelis kandidatas į prezidentus gerb. E. Vaitkus. Kuo daugiau pilamas ant profesoriaus purvas, tuo labiau daugėja E. Vaitkaus šalininkų. Pagarba!

MAN VISAI NEGĖDA TOKIU LAIKOMU ŠŪDU BŪTI

MAN VISAI NEGĖDA TOKIU LAIKOMU ŠŪDU BŪTI portretas
Šūdas esu ir nesigėdiju , nes turiu sąžinę , žinau kas yra žmogaus garbė ,darbštumas, darbo vertė, moralė ir žinau kaip nugyvenau gyvenimą kad ir šūdų šūdas likau pasenęs ... AR DAR KĄ NORS PRIDURSI ? .. Geras šūdas - PASENĘS ŽMOGUS-nes kalba faktais , netrypdamas kitų , ŠIKANTIS , NETEISINGAIS FAKTAIS KALBANTIS , BE MORALĖS TAS YRA TIKRASIS ŠŪDAS PŠŠŠŠŠŠŠ.

Kęstas

Kęstas portretas
Nemokama reklama Eduardui Vaitkui, norinčiam dirbti Lietuvos Prezidento pareigose: Jo idėja yra labai paprasta: "Gyvenk ir leisk kitam gyventi". "Gyvenk sau Vilniuje ir leisk Donbaso bei Krymo rusams gyventi nekriaudžiamiems Donbase ir Kryme." Juk taip mes leidžiame albanams neskriaudžiamiems gyventi Albanijoje. Keista, kad jis tik vienas tarp Lietuvos elito tai siūlo. Juk tik taip tarp mūsų dažniausiai būna taika, tik taip mes iki šiol neišnaikinome vieni kitų. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Chi chi chi

Chi chi chi portretas
> >>BE SĄŽINĖS ŠŪDAMS> _________________ Ir prabilo ŠŪDAS su sąžine.

>>BE SĄŽINĖS ŠŪDAMS>

>>BE SĄŽINĖS ŠŪDAMS> portretas
Visiems šikantiems , bet nesugebantiems įvertinti savo moralę>>> siūlau pažiūrėti Janutienės laidą su gerbiamu istoriku KASPARAVIČIUM--- ten vertino aukšto lygio VĖGĖLĘ ir Vaitkų , kurio nesat net mažo pirštelio neverti moralės atžvilgiu, kurio pyrstelėjimo neverti nuveiktų darbų atžvilgiu ir meile žmogui ir tėvynei.... ." IŠPAŠOLVONINO IŠ KAUNO KLINYKŲ" -- lenkiu galvą ,kad tokių daugiau būtų , kurie nebūtų anonimais ir per visas distancijas , žinodami ,kad praras darbą kovojo už daktarų vaistais nužudytą žmogų- SVETIMĄ , mėšle tu. Vaitkus kėlė bangas ,kad tokių vaistų negalima tai moteriai duoti, šūde tu, be sąžinęs... . Ten vertino ir kitus kandidatus NE JANUTIENĖ ,BET LIETUVOJE TURINTIS LABAI DIDELĘ VISŲ PAGARBĄ ŽMOGUS... JŪS MOKAT TIK ŠIKTI ANT KITŲ TIK GRĄSINTI IR RODYTI SAVO ATSIGIMUSĮ AGRESyVUMĄ, DAUGIAU JOKIOS NAUDOS LIETUVAI... PRADEDU GALVOTI , KAD TOKIE TOKĮ IR REMIAT--- VĖGĖLĘ.... .--TEGUL ATLEIDŽIA JEI PERLENKIAU, NES VĖGĖLĘ NELAIKAU ŽEMO LYGIO , BET VERČIAT..... .

Taigi

Taigi portretas
Kai išpašolvonino iš Kauno Klinikų, Vaitkui visai protas pasimaišė. Norėdamas atkeršyti ir taip patenkinti savimeilę, pats nebesupranta ką daro

Titas

Titas portretas
Tiesiog šlykštu net pagalvoti apie šito "daktaro" kliedesius, kaip galima ant tiek būti degradu, kad pamirštu ką Lietuva patyrė nuo kacapų. Jis jau pralenkė net Padleckį, kuris irgi vemia, k,ad savi šaudė į savus. Kaip jis su savo kliedesiais gali žiūrėti žmonėms į akis girdamas žmogžūdį tą neūžaugą putiną.Kas bendrai leido jam bolotiruotis į tokį postą tai pasityčiojimas iš tautos. Jeigu jau iki to daėjo tegul šitas asaba pristato iš savo numylėtinio putino GARANTINĮ RAŠTĄ_ ĮSIPAREIGOJIMĄ kad niekad jis ir jo palikuoniai neperžengs Lietuvos sienos , pasistenk iki 12 gegužės

Tam vatiniam "ekspertėliui >Nu jo" .

Tam vatiniam "ekspertėliui >Nu jo" . portretas
Sakyčiau : pats pasižiūrėk į veidrodį ir dar - išmok bent rašyti lietuviškai, nes klaidų daugiau , nei proto. Eik mokintis į pradinę mokyklą, gal tada rašyk kažką.

joooo

joooo portretas
jis gan bukas zmogus matosi: pro putinistas, anti europietis, anti jav, o dar visos tos samokslo teorijos jo galvoje.

> Nu jo

> Nu jo  portretas
Paziurek i veidrodi pamatysi kvaili. Atsiprasyk jo ir pakeisk savo smegenine. Gerb Vaitkus puikiai atsake i klausimus kas juos uzfavinejo (propogandinis liezuvis). Kapitalizmo sukurta sistema, Vakaru sistemele ne Rusija sukele kara ir plauna tau smegeneles. Scenarijus 1933-1939 prieskario metu, tis pacios sistemos. Pagalvok.

> M

> M  portretas
Tarp Lietuvio ir M yra du skirtumai. As turiu , o tu esi byb.. .

Ponas Vaitkau, DIDZIULE PAGARBA

Ponas Vaitkau, DIDZIULE PAGARBA portretas
jus TEISUS VISU 100+%.

manau

manau portretas
Gaila, - bet jam neleis tapti prezidentu.

M

M portretas
Kiek benaikinsi Kolorado vabalus - vis veisiasi… ech tos bulves …

Nu jo

Nu jo portretas
Tai pagal Vaitkų, elkimės ,kaip kaimynų batka- kai putka papers ar dar geriau , išrauks tavo giminaitę , tik plok per petį jam ir sakyk : oi kaip nuostabiai padarėte, svarbu , kad kokiu novičioku mane napamaitintumėt, kaip savo buvusį bendražygį Navalną, ar kitaip kažkaip gal pagal Kadyrovo ar Prigožino pavyzdžius.

Višta \\\\\.../////

Višta  \\\\\...///// portretas
Mano apklsusos rezultatai tekina:-Eduarga,VAITKUS LR Preztidentas.____Tautiečiai,BŪTINAI eikite BASUOTI,nes nebalsavusių biuletėnius sau poasinaudos tautos išdavikai ir toliau matysim tas pačias mordas ir vagima,kariaujančią,nakinamą Lietuvą.

Vaitkus

Vaitkus portretas
Kosmonautas!

Vaitkus

Vaitkus portretas
butu geras prezidentas

Taigi

Taigi portretas
Vaitkus apie V. Putiną: kiti pasakytų, kad jam reikia būti netgi griežtesniam ..................... O, dar kiti p.Vaitkau, pasakytų, kad tau reikia gydytis.

Tadas

Tadas portretas
Juokingiausia tai skaityt visokiu nevykeliu komentarus, kurie visiskai visiskai nieko gyvenime nepasieke, tai dabar galvoja, kad juos kazkoks eilinis, vienisas pensininkas isgelbes. Zmones, jus rimtai?

Kazkas

Kazkas portretas
Dar pora savaiciu ir i klozeta sitas vatnikas bus nuleistas, nei jis pirmas, nei paskutinis toks. Tomasevskis su tokiais kliedesiais apie draugyste su kaimyniniais okupantais bent tris kartus buvo pastatytas i vieta per rinkimus. Ne Lietuvoje cia metytis tokiais pareiskimais, ne tokia cia liaudis gyvena.

Tam ot blinto to Egis

Tam ot   blinto   to   Egis portretas
Tikrai ot blin koks aš protingasKokie mes narsus tuoj eisim ir sumušim tuos kaimynus kad jie rusai mes tai norėtume turbut kokiu PAPUA tai tikrai jie musu bijotu kartais pultu bet MES jėga juos tikriausei nugalėtume dar toki vada hai hitler turim aukštuma nu o rusai kabo kabo ir kabo mums grėsme bet jei kabo tai ir grėsmė taip didysis vadas landzbirbys sakė

to profesoriau

to profesoriau portretas
Apie kokia laisve kalbi apie kokia demokratija kalba kad prie šiukšlynu knaisiojasi tauta konteineriuose jeigu pats gerai pritapai plėšti lietuva tai laimingas gal turi vaiku anuku tai lauk kas žino gal greit ateis paimti negalvok kad esi neliečiamas o kaip sriubos lėkštė seneliam ir tai iš dirbančiu surinkus nuosiedienė ipila kas dar stebėtino europoje nu dar kruopos seneliui o kažkoks tai išgama iš to senelio pavagia kas jam priklauso tau tai scwabas turbut neatsiunčia ar gauni kad toks laimyngas Palik profesoriu ramybėje ne tavo proteliui teisti ta dora protinga dievulio lietuvai atsiusta žmogu

Kęstas

Kęstas portretas
Egi, Prezidentas Nausėda tikrai kalba keliomis užsienio kalbomis, bet su niekuo nesusikalba. Jis paprastas klerkas iš nekenčiamo skandinaviško banko. Neišlaikė ir pareiškė, kad jis nėra taikos balandis. Bet kadangi jis nieko nesugeba, tai netinkamas niekam, nei taikai, nei karui. Tokius mūsų kaime nuo seno vadina vištgaidžiais, nes jie ir gaidžio rolės neatlieka, ir kiaušinių nededa. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

to chi chi

to chi chi  portretas
Kur tu žiopliuk skaitei kad ger prof E Vaitkus už Putina ka už Putina del ko už Putina Gali parašyti mums ka profesorius prašo iš Putino pinigu duonos ateit mums tiltus atremontuot parašyk vaikeli ka o tai mes vatiniai nesuprantam o gal kad pradėtu pulti lietuva o tai landzbirbio svajonė neišsipildis vis nepuola ir nepuola Tikrai bebenčiuk paprašykim arba eikim šaudyti zelia gelbėti

JONAS

JONAS portretas
Pagarba jums ger Vaitkau gelbėkit musu vaikus nuo karo kurio mums nereikia čia jankiu ir scwabistu karas

Rasa

Rasa portretas
Jus du asiliukai kaunietis ir to chi chi ko pikstate eikit i kara ir kariaukit zele gavo ginklu reikia realizuoti nes grei reikės kita partija pirkti o šita partija nėra kam ikišti juk ukriukai jau po žeme kariu nėrao jus tinkat tai pirmyn juk jankiam biznis sustos ar ne tai dundukai Oi tas Vaitkus nori sustabdyti kara eis Putino prašyti kad mes nenorim dalyvautikare kad mes norim tapti laisvi nepriklausomi Reiktu pranešti kad turim kelis vikingus eis i kara bet tai savaite kita pakariaus o tada Nausėda jiems prašmatnes laidotuves suruoš

to chi chi to kaunietis

to chi chi   to  kaunietis portretas
Du lietuviški bebenčiukai nori politikuoti o smegenėlės slieko turi Nors ir namie tokia pat vėpla turiu janutienes propagandos prisigaudžius ir ka padarysi Bet jiems gyvent su ta iškrypėliu šaika Ateina Vėgėlė landzberga pavaduoti pastovei buvo kišamas i eteri ir judas senis savo darba atliko Štai ir tie du jaunuoliai Vienas rašo kad tik puse straipsnio paskaitė Kur jau čia visa skaitysi per sunku ir protelis nelabai išneša kas ten parašyta Ar ne taip kaunieti Štaikad ir tas Cha Cha jam Šimon tarnauja kremliui o kuo daugiau tokiu šūdmaliuku tuo konservam geriau nes jie jau senai jankiam tarnauja o rusu bijo kaip maro nes tie gali atimti ka prisivogė Vaitkus kviečia tauta kovoti už nepriklausomybe ir baigti su tais ukrainais zelia kurstyti kara tai ne musu o slavu ir scwabiniu karas Vėgėlė turi amerikos darbus testi kovoti prieš rusija jis labai gerai kaipir jo tėvas palaiko Gribauskaite o šitie čia rašantis debiliukai net nenutuoke kas ju laukia

Kęstas

Kęstas portretas
Kandidatas į Lietuvos prezidento postą E.Vaitkus aiškino, kad visuotinis šaukimas neišspręstų jokių Lietuvos saugumo ar gynybos problemų. "„Tą įrodo ir Ukrainos pavyzdys. Patrankų mėsa – tvarkoje, reikalinga, jeigu mes nusprendžiame kariauti Lietuvos teritorijoje, bet tam ir reikalinga diplomatija, kad jokio karo nebūtų“, – teigė kandidatas. „Joks karių skaičius Lietuvoje, tegul jų būna ir milijonas, niekada neapsaugos Lietuvos. Galime paskirti 20 mlrd. eurų per metus, visą savo biudžetą, karo reikmėms, mes neapsisaugosime nuo savo klaidingos užsienio politikos ir joks visuotinis šaukimas mums šitoje vietoje nepadės“, – pridūrė jis." Tai juk akivaizdu. E.Vaitkus teisus. Karo kurstymas reikalingas tik tiems, kurie su Lietuvos verslo pagalba, auksinių šaukštų metodu, vagia mūsų suneštų mokesčių pinigus. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Egis

Egis portretas
Norit rusų balsuokite už Vaitkų, kažkas su juo negerai ,jam vieta kalėjime ar psihuškėje, ogal nupirktas rusų, geriau jau lieka dabartinis prezidentas ,kuris kalba keliomis užsienio kalbomis ir nedaro giedos lietuvai.

Jonas

Jonas portretas
Jeigu Vaitkus prezidentas tai jau geriau pasaulio pabaiga.O jei rimtai tai jis ir pastatytas kaip naudingas idiotai niekas jo neišrinks.Klounas!!

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Gerai atstovavo tvarto kanopinė kumelė.Juk kažkada žadėjo atsistatydint..Matyt davė komanda kremlius ne tai ir toliau loja.

vaitkus

vaitkus portretas
putlerio atstovas Lietuvoje, tik bepročiai gali basuoti už šitą degradą

kaunietis

kaunietis portretas
Sitam ruzzkiu pydarui susitikes i morda duosiu. Zodziais,nes raudonuju aborto liekana nevertas ranku teptis.Isgama ruzziskas.

to protingas

to protingas portretas
O ko tu čia siunti už teisybę? Atsiversk ir skaityk bet kuria pasaulio kalba parašyta, tiek mūsų oficiali statistika, tiek bet kuri užsienio statistika teigia ir rašo tą patį - JAV karinių bazių pasaulyje pridygo virš 800, rusų vos 16. O ir teisingai parašė komentatorius, pavyzdžiui amerikonai ant Japonijos užmetė dvi branduolines bombas, tada įkūrė ten savo karines bazes ir lyg šiol "pamiršo" išeiti, o Sirijos prezidentas oficialiai kreipėsi į rusus kai amerikonai užpuolė Siriją ir vos nenuvertė prezidento. Vien tokie faktai kas liečia amerikonus, gana jiems laižyti ir patarnauti tiems pasaulį terorizuojantiems banditams.

to protingas

to protingas portretas
O ko tu čia siunti už teisybę? Atsiversk ir skaityk bet kuria pasaulio kalba parašyta, tiek mūsų oficiali statistika, tiek bet kuri užsienio statistika teigia ir rašo tą patį - JAV karinių bazių pasaulyje pridygo virš 800, rusų vos 16. O ir teisingai parašė komentatorius, pavyzdžiui amerikonai ant Japonijos užmetė dvi branduolines bombas, tada įkūrė ten savo karines bazes ir lyg šiol "pamiršo" išeiti, o Sirijos prezidentas oficialiai kreipėsi į rusus kaip amerikonai užpuolė Siriją ir vos nenuvertė prezidento. Vien tokie faktai kas liečia amerikonus, gana jiems laižyti ir patarnauti tiems banditams.

Chi chi chi

Chi chi chi portretas
Koks skirtumas tarp Vėgėlės, Žemaitaičio ir Vaitkaus agitacinių kalbų? ............. Skirtumas nedidelis - Vaitkus tiesiai agituoja už Putiną ir jo rašistinę kliką, o Vėgėlė su Žemaitaičiu tą patį kakutį įvynioja į vatą.

Kęstas

Kęstas portretas
Eduardas Vaitkus turi gerų idėjų Lietuvai. Kolonializmas prieš rusus turi būti baigtas, atsiprašau Churchillio, jei ne dėl kitų priežasčių, tai bent dėl taikos ir skubiai reikalingo gyvenimo Žemėje pagerinimo. Landsbergio mafija turi būti teisiama teisme. Švedijos bankui reikia parodyti jo vietą suverenioje Lietuvoje. Mums turėtų būti leista laisvai naudotis mūsų grynaisiais pinigais, nemaitinant Švedijos banko ar bet kurio kito turtingo ir per daug įtakingo jo paties gerbūviui banko. Žmonės juk praranda kantrybę su tais užsienio bankais. Jūs, bankininkai, jau mokate tik jums skirtą "solidarumo" mokestį. Norite dar daugiau? (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

tik labai nedoras ir kvailas

tik labai nedoras ir kvailas portretas
zmogus gali eiti tarnauti putinui, kaip manai vaitkau ?

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Pasirodo ir gydytojai gali būti idiotais? To pavyzdys - Vaitkus. .......Nieko nuostabaus, kad dėl psichinių problemų bei menkų profesinių sugebėjimų buvo pašalintas iš Kauno Klinikų.

lzskelbimai.com/s/212021

lzskelbimai.com/s/212021 portretas
Dar konservų psichopatų chuntos nelikviduota alternatyvi informacija

zosė

zosė portretas
Palaikau E. Vaitkų drasų,padorų Lietuvos pilietį kuriam svarbi Lietuvos valstybė.Kitėms kandidatams svarbiausia Amerika Ukraina .

to Taip,

to Taip, portretas
pala, pala, kiek NATO sienos prisidėjo jau vykstant karui, Suomija, Švedija? jei mokeisi geografijos - susirask žemėlapyje

paskaičiau tik pradžią

paskaičiau tik pradžią portretas
nors nekenčiu konservų, paprastai einu balsuot prieš šimonytę, ar prieš konservatorių atstovą, na bet jei liktų šitas prorusiškas veikėjas ir šymonytė - rinkčiausi šimonytę

Taip,

Taip, portretas
Rusija per ilgai tylejo,kol prie jos sienu NATO renge placdarmus! O Lietuvai derejo likti neutralia,kaip Sveicarija. Pastaroji sugebejo tokia likti net per antraji pasaulini,turedama daug didesne siena su Vokietija ir Austrija,Italija,kur buvo fasistiniai rezimai! Ir kas dabar is to,jei NATO nugaletu nors visa pasauli,bet Lietuvos - juk neliks! Tai ar mes ne 2rniai savizudziai!? Vaitkus - teisus absoliuciai!

:(

:( portretas
Subudulėję seni vatnikai. Norėčiau, kad gautų rusišką pensiją ir ją gavę užsilenktų badu. Pamiršo kaip vegetavo prie sovietų.

ot blin

ot blin portretas
Kartais ir protingas žmogus, prisisvajojęs visokių nesąmonių, pezi visokius kliedesius apie nepriklausomą respubliką, taiką su užpuolikais. Kalba apie valsybės valdymą be kariuomenės ir sąjungininkų pagalbos. Ir svarbiausia, kad esama tų ,kurie toms pasakėlėm jo tiki

to Jonas turtinga Švedija, Suomija

to Jonas turtinga Švedija, Suomija portretas
Sakai turtingose Švedijoje, Suomijoje? Jau nebe, ką tik 15 min rašė: Nedarbo lygis Švedijoje išaugo iki 8,5 proc., metų ifliacija išaugusi iki 4,5 proc...O apie Suomiją ką tik mūsų portalai skebė: Suomijos ekonomika nugrimzdo į recesiją – bendrojo vidaus produkto mažėjimas užfiksuotas antrą metų ketvirtį iš eilės (liepą-rugsėjį siekė 1,1 proc.). Namų ūkių vartojimas spalio-gruodžio mėnesiais menko 0,6 proc., valstybės išlaidos didėjo 0,8 proc., tuo tarpu verslo investicijos nyko 1,5 procento. Eksportas traukėsi 1 proc., importas – 1,5 procento. :DDDDD

Kęstas

Kęstas portretas
Subsidijos yra gerai, jei privatus verslas greitai įsivažiuoja ir tampa nepriklausomai nuo subsidijų konkurencingas pasaulyje. Tam reikia pigios energijos. Turime uždaryti, apie III pasaulinį karą lojantį, šunelį Emanuelį Macroną atgal į šuns būdą Elysée Rūmus, sudaryti taiką su Rusija ir du kartus sumažinti ES energijos kainas. Kitaip jokios subsidijos mums nepadės. Tapsime šunų muziejumi. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

> Jonas

> Jonas portretas
Manau labai pranašiški yra mūsų parsidavinėjančių politikų mylimo JAV Henryy Kissinger žodžiai, cituoju: "Būti JAV priešu yra pavojinga, būti JAV draugu yra mirtina" - Kissinger (To be an enemy of the USA is Dangerous, to be a friend of the USA is deadly - Kissinger), kitur žiniasklaidos jį irgi cituoja: “It may be dangerous to be America's enemy, but to be America's friend is fatal.” ― Henry Kissinger

Išnaudojamos

Išnaudojamos portretas
kandidato į prezidentus įstatymu suteiktos galimybės laisvai skleisti rusišką propagandą, telkti įviraus plauko penktosios kolonos narius, skatinti ir drąsinti juos, iš vidaus paremiant aktyvią išorinę kremliaus propagandą. Viskas numatyta ir suplanuota. Kas galvoja- akivaizdžiai tą mato.

Jonas

Jonas portretas
Protingas išsilavinęs buvęs ministro patarėjas politikas o kalba kaip Lietuvos valstybės priešas.Jei ne ES NATO euras tai mes seniai būtume purvina rusų provincija 100%.Tą supranta visi normalūs žmonės.Turtinga Švedija Suomija ir tos galų gale atėjo į protą.O daktaras supranta bet tai yra vadinamas naudingas idiotai.Tie jo istoriniai pasakojimai neišlaiko jokios kritikos.Tai koloboranto ir išdavimo pliurpalai.

to NATO

to NATO portretas
Šiaip tai kitokius faktus matau - ne rusai atsidūrė prie JAV sienų, ne rusai nuolat grasina amerikonams karinėmis bazėmis apsupti JAV, bet atvirkščiai - amerikonai bandė apsupti Rusiją ir to net neslėpė, kaip ir visi karai strateguojami JAV po antrojo pasaulinio. Beje įdomus oficialus faktas - JAV prievartinių karinių bazių pasaulyje yra virš 800, rusų vos 16, o ir tai paprašius tų šalių prezidentams, pvz Sirija, kai ją užpuolė JAV.

Tas daktarėliui

Tas daktarėliui portretas
reikia gydytis. Nors jei gerai sumokėta, ko gi nepavaizduot debilėlio. Juk sąžinės tai nerasta. Jau net nejuokinga, o baisu.

NATO trugdo putinui

NATO trugdo putinui portretas
jei ne NATO putinas butu placiai prasisukes, toks vaiktus bando eiskoti durneliu pliurpdamas apie taika, bet dabar durneliu like nedaug

Sekmės rinkimuose ir stiprios sveikatos kovoje su kenkėjais.

Sekmės rinkimuose ir stiprios sveikatos kovoje su kenkėjais. portretas
Kadangi į mūsų valstybės Prezidentus bolotiruojasi labai siauros ir vienašališkos orentacijos piliečiai,tai p.Vaitkus savo giliom žiniom ir nuoseklia dalykiška kalba šokiruoja visus mažai žinančius.Įdomu būtų ,jeigu pavyktų p.Vaitkui laimėti rinkimus.tikiuosi,kad baigtūsi vagių klano aferizmas ir būtų saugiau gyventi Lietuvos valstybėje.Jis neleistų europos ir amerikės klapčiukams lipti mums ant galvos.o visi paliktiniai būtų išviešinti ir patupdyti į kaliūzę ,arba grąžinti p.Putkinui,kaip kenkėjiški padarai.Mums atrodo,kad Jam neleistų savigarba ,kad Seimui vadovautų kgb atžalos.

AŠ portretas
P. E. Vaitkus yra "taikos balandėlis": tai mąsto ir dergia kaip balandis.

to egis

to egis portretas
Kas yra pentagono įtakoje - pas tuos karai nesiliauja.

Rinkėja

 Rinkėja portretas
Niekur nerandu,kokia p. Vaitkaus šeiminė padėtis,kas žinot? Ar jis turi vaikų,anūkų?

..........................................................

.......................................................... portretas
Paskaičius komentarus kyla mintis, kad mūsų tautiečiai yra polotiškai buki. Kviečiasi karą įsivaizduodami, kad tai kompiuterinis žaidimas, bet pirmi spruktų iš šalies kaip ir broileris, kuris jau NT įsigijo užsienyje ir jau rašoma - skubiai verslą bando parduoti.

nuomonė

nuomonė portretas
Pritariu Vaikui, bet jo nerinksiu, nes jis kaip Donkichotas, lipa konslibų hidrai ant ragų nors neturi stiprios komandos, turbūt galima sakyti yra visiškai vienas. Jį suėstų sistema per porą mėnesių kaip Paksą.

Nejuokinkit mano tapkių

Nejuokinkit mano tapkių portretas
Nei Pynia, nei Baidenas nevaldo nieko asmeniškai. Už jų stovi grupės profi. Tai ką mes matome yra tų grupių darbas. O patį Pynią rusai vadina – kandis iš Sobčiako spintos. Būtent Pynios grupė sunaikino Starovoitovą, Politkovskają, Nemcovą, Navalnį, Prigožiną, Utkiną, nutildė Priliepiną, o kas nepabėgo -pasodinti. Pynia jaučia savo nepilnavertiškumą, todėl susidorojo su galimais priešininkais. Jo klaida, kad apsistatė save draugeliais ir padlaižiais, kurie mulkina jį ir vagia viską. Jo visi „analogovnet“ yra tik multikuose, dauguma mažų branduolinių užtaisų yra sunaikinta. Ir į karą įsivėlė dėl parketinių generolų svaičiojimų bei patyrė sunkiai protu suvokiamų aukų.

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
Vaitkau su išbyrėjusiais pelenais išbyrėjo ir protas .

as

as portretas
vaitkus gerai viska desto,bet prezidentas nebus,protingas ir nereikia saipytisir maivytis kaip kaip kurie tv ekrane daro,jie mulkiai pries ji

omg

omg portretas
Gailiuosi,kad už jį pasirašiau.Ir taip kalba kandidatas į prezidentus? Ar jam viskas gerai su galva?

vaitkus tinka

vaitkus tinka portretas
tik putino avinams, tik

avims

avims portretas
vaitkus netinka

As

As portretas
Pritariu kad ukraina turi but nusluota nuo zemes pavirsiaus uz ju darbelius kartu su SS

gintas

gintas portretas
pasirodo kad Vaikus atidirbdineja o kam ir taip aisku aciu dievui kad nera galimybes jam buti prezidentu beda butu

To Egis

To Egis portretas
Kei tau ziniasklaida išplobė smegenis apie Rusinos tariams gresmes ir rusų fašizmą tai čia tavo problemos ,o as tai gyvai mačiau ukraineičių fašistus išisitatuiravusius fasistinę svasriką ir savo fasistų lyderį ,ukrainos didvyrį stepaną banderą.pagooglink ,kas jis buvo ir kiek nužudė zydų ir rusų su fašistais

jis

jis portretas
o siaube tu mano.... kas per durnumas žmogaus.... Pirmą kartą matau tokio plauko "kandidatą", vėgėlė prieš jį kaip kūdikis :D nors abu vienas kito verti.

Egis

Egis portretas
Tik visiškas idiotas gali kalbėti apie šalies "neutralumą", kai Lietuvos kaimynė rusijos nacistinė-fašistinė imperija ir garbint psichopatą, kuriam kariniai objiektai yra vaikų darželiai, ligoninės, gymdymo įstaigos, prekybos centrai, kuriam vaidenasi laboratorijos kuriose veisiami apkrėsti virusais uodai ir antys ir tik vykdantys puolima būtent prieš rusus. Vadinasi šitam kandidatui kuris simpatizuoja Tarptautinio Karo Tribunolo paskelbusio suėmimo areštą karo nusikaltėliui, reikėtų geriau patylėt, o neužsiimt demagogija,kuria gali patikėt tik bomžai arba kaimo bobelės kurios tiki, kad būtent prezidentas didina pencijas,o ne vyriausybė.

.

. portretas
sita vatine demagogija skaitant, tai net nervas ima. kiek zmoniu mire, kai lietuva stojo i ES? ir kiek mire, kai "stojo" i TSRS? ir vakarai pagal ji blogis! putinas sako, kad nori atkurt buvusias rusijos imperijos sienas, o sitas lapinas avinelio kailyje sako, kad lietuva turi but neutrali. tuoj, man atrodo, saugumas kaip palecki ant laktos sita taikos balandi patupdys

Lietuviai nusivyle Putinu

Lietuviai nusivyle Putinu portretas
O liaudis sako, kad Putinas yra minksta.b.y.b.i.s d.e.g.e.n.e.r.a.t.a.s. Bevalis Washingtono zydeliu statytinis. Jo vietoje Stalinas dabar butu Lisabonoje prie Atlanto vandenyno, o Mazosios Britanijos vietoje plaukiotu Atlanto silkes.Siaures Amerikoje vejas gainiotu radioaktyvias dulkes. Taigi E. Vaitkus kalba kaip i triusikus pri.s.i.s.i.k.e.s vaikas.

Protingai kalba VAITKUS

Protingai kalba VAITKUS portretas
balsuočiau už jį, bet kadangi tokių kaip aš bus mažuma, tai reikia balsuoti už tą, kuris nukonkuruos nausėdą arba šimonytę. Manau, kad už Vėgėlę.

Anonimas

Anonimas portretas
matosi iš kokių kanapių išdygo šitas pilypas...

nenoriu karo

nenoriu karo portretas
balsuosiu tik už Vaitkų ir už taiką

u

u portretas
sitas, tai aksciau galvojau, kad slapiu skuduru trenktas, bet panasu, kad cia sistemingas rublinis salies isdavikas

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Koncervu šunauja paklauskit kas valdo Lietuva? Ats komunistai,kgb kolaborantai.

Nemanau, kad sveiko proto lietuvis kalbėtų kąip Vaitkus

Nemanau, kad sveiko proto lietuvis kalbėtų kąip Vaitkus portretas
Yra tik du variantai: jis rusijos įtakos agentas, arba konservatorių klapčiukas, pasiųstas „numelžti“ opozicinių kandidatų balsus.

manau

manau portretas
tik visiškai nemąstantys komjaunuoliai, nesidomintys kas vyksta pasaulyje, besimaitinantys vietine smegenų plovimo produkcija, gali koneveikti viską ką E. Vaitkus teigia. Jis pasako daug tiesos apie karų priežastis, vakarų veidmainystę ir pan. Neketinu už jį balsuoti, neturime staiga išstoti iš visų organizacijų ir tapti neutralūs, tačiau būdami jose, kartu su kitų šalių patriotais galime REFORMUOTI bent jau ES, kad netaptų nauja autoritarine sovietų sąjunga. O planų apie federaciją yra.

sedziu ir galvoju

sedziu ir galvoju portretas
mes lietuviai idiotai kaip suteike galimybe trankytis po pasauli prisiziurejom visokiu vertybiu iskrypusiu lietuviska dorybe mums igriso iki gyvo kaulo ir davai visa suda tempt i lietuva susipliekem su kaimyninem salim nors protingiau buvo draugauti ir su lukasenka ir su putinu davem zalia sviesa kad slavai vienas kita iszudytu pradejom garbinti nacizma remti kara tai visgi gal mes tokie ir esam nuo prigimties

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas rinkimuose į LR prezidentus balsuos už G.Nausėdą,spaudžiam ŽALIĄ.

Toks vaizdelis,kad

Toks vaizdelis,kad portretas
tai I. Vėgėlės programos užslaptinta antroji dalis

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas rinkimuose į LR prezidentus balsuos už I.Šimonytę,spaudžiam ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas rinkimuose į LR Prezidentus balsuos už gyd.prof.Eduardą VAITKŲ,spaudžiam ŽALIĄ.

Lieuvoje totali demokratija - anarchija

Lieuvoje totali demokratija - anarchija portretas
nes net ir nesislapstantis putino itakos agentas gali dalyvauti rinkimuose i prezidentus, putinas savo rusyne to neleidzia

Senas rinkėjas

Senas rinkėjas portretas
Profesoriau, kas Jums darosi? Mes jau esame beveik pamiršę raudonąjį Burokevičių, jis labai norėjo išsaugoti vergavimą Kremliui. Ir dabar po tiek laiko staiga išdygstat Jūs! Ar Jums blogai gyventi laisvėje!?

Aš atiduosiu Savo balsą už E. Vaitku

Aš atiduosiu Savo balsą už E. Vaitku  portretas
100 %

To - Žinote, gal jau reikia

To - Žinote, gal jau reikia portretas
Gal jūs psichiatras kad diagnozės nustatote? Kur diplomas? Na o jei tik žiūrit mass media ir žinot tik tiek kiek jie transliuoja, tai jūs morališkai ir psichologiškai jau paruoštas Ukrainos frontui nuvesti vakarus į pergalę prieš Rusiją, tad nedelskite užsirašyti savanoriu ir vykite suduoti pergalingą smūgį Rusijai

vilija

vilija portretas
Laikykites buoz galviai siunta ir zlugdo LIETUVA

Bocius

Bocius portretas
Nuostabus teisingas ,,stiprybes,,,,ACIU

Žinote, gal jau reikia

Žinote, gal jau reikia portretas
inicijuoti įstatymą ir jį Seimui priimti, kad norint eiti į politiką, o tuo labiau bolotiruotis į Prezidento postą, rinkiminei komisijai būtinai pristatyti pažymą iš psichiatro ir ne vieno, o komisijos, sudarytos bent iš penkių daktarų. Vien Vaišvilioko kompanija jau daug pasako.

To Jonas

To Jonas  portretas
Kad aukomis rinkimams E Vaitkų paremė daugiausia žmonių iš visų kandidatų????

Anonimas

Anonimas portretas
taip , taip , jis už Lietuvą rusijos sudėtyje , salomėja neris su kelnėm , raudonas daktarėlis vatos galva

jo darbovites administracija

jo darbovites administracija portretas
ir kolegos turetu nukreipti ji i rokiskio spec.ligonine patikrai ar yra kiek adekvatus ar pasamdytas rosijos

To šitas

To šitas portretas
Jei derybos ir taika su Rusija turinčia 6000 branduolinių galvučių, galinčių sunaikinti pusę pasaulio yra nesąmonė, tai eik savanoriu į Ukrainos armiją, o ne lauk kol čia politikai prisauks karą, nes taika pasak šimonytės dabar kremliaus naratyvas

Jonas

Jonas portretas
Prognozė -šitas taip save vadinantis kandidatas į prezidentus surinks 0,01%.Mūsų visuomenė dar nepasiekė to lygio kurį čia dėsto šis veikėjas.Po rinkimų jis pradings visam laikui bet bus atlikęs savo misiją.

Šitas

Šitas portretas
lopas - sunkus ligonis.Jo kalbos - nusikaltimas valstybei ir nacijai.Teisti ir uždaryti į Žiegždrius iki gyvos galvos.Tai tikrų tikriausias Putino agentas.

Mes

Mes portretas
esame amžini teisuoliai ir nepakantūs kitiems.Taip,jo pažiūrose daug netinkamų minčių,bet priešų ieškoti ir dirbtinai rodyti savo peliuko didybę,tai mūsų neatleistina klaida.Besipūsdami nieko nenugalėsim,o protingo gudrumo ypač stinga.Dabar tiesą sakyti tabu,tai ir giedame visi,norėdami neužkliūti.

Pagarba Kauno dienai

Pagarba Kauno dienai portretas
Kuri išspausdino Vaitkaus interviu, nes kiti to nedrįsta ar tiesiog nenori girdėti tiesos, kad karalius - (politikai) nuoga ir veda šalį į pražūtį

Juokas pro ašaras

Juokas pro ašaras portretas
Puiku tai, kad valdžios atstovai tiesiogiai išgirsta jiems "siaubą" keliančią nuomonę - nes savo "šiltnamiuose" jie klauso tik kitų nurodymų

Jonas

Jonas portretas
Tokie politikai buvo 1940m.Negi istorija nieko nemoko.Tai šlykštus veidmainis pasidavęs žmogus politiku nepavadinsi.Taip norintis pakenkti Lietuvai veikėjas.Jo išvedžiojimai yra visiškai amoralus ir prieštarauja istorinei tiesai.

Galerijos

Daugiau straipsnių