Kaip per Velykas dirbs prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“

  • Teksto dydis:

Prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ praneša, kad šeštadienį prieš Velykas, kovo 30 d., dirbs pirkėjams įprastu grafiku, o štai šventinį Velykų sekmadienį nedirbs visai.

Balandžio 1 d., antrąją Velykų dieną, beveik visos PLC „Mega“ įsikūrusios parduotuvės, paslaugų, pramogų ir restoranų erdvės darbą pradės lankytojams įprastu laiku ir veiks iki 21 val. Ilgiau tądien dirbs tik „Rimi Hyper“ – ji savo lankytojų lauks nuo 9 iki 22 val.

Parduotuvės „Senukai“ darbo laikas bus nuo 9 iki 21 val. Sporto centras „VS Fitness“ duris atvers vėliau ir dirbs nuo 9 iki 18 val. O štai kineziterapijos klinika „Bambino SPA“ antrąją Velykų dieną nedirbs.

Pasak prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ valdytojų, sprendimas nedirbti per didžiąsias metų šventes yra jau ne vienus metus skaičiuojanti tradicija, kurios bus laikomasi ir šiemet. Pirkėjų srautų analizė rodo, kad toks sprendimas nepatogumų pirkėjams paprastai nesukelia – Velykų pirkinius ir šventinio stalo patiekalus jie linkę planuoti iš anksto ir apsiperka dar iki švenčių. Darbo grafiko korekcijos šventiniu laikotarpiu leidžia geriau pailsėti bei daugiau laiko su šeima ar artimaisiais praleisti ir PLC „Mega“ darbuotojams. 

Išsamius šventinius darbo laikus galima rasti www.mega.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių