„Valstiečiai“ stabdo dalyvavimą partijų susitarime dėl gynybos

Grįžti į straipsnį

pilietis

pilietis portretas
nuotraukoje matosi karbauskio globotinis, ir tikrai juk tai verygos šešėlis pretendentas į prezidentus, geriau pats kandidatuoti, o tai stumi tą kvailį nors puikiai zinai kad už jį niekas nebalsuos

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Koncervų troliai trolina.Nors patys į save žiūrėjot.

Anonimas

Anonimas portretas
Norejo padaryti pradingima kaip ir su 40 pradingusiu vagonu. Neisejo karbauskiui;)

ŠIAIP...

ŠIAIP... portretas
Gal ir gerai, kad banditėlių ir vagių razborkėse nedalyvaus. Iš kitos pusės - landsberginė šutvė dar labiau suįžūlės. Ir...geriausia gynyba tokioms mažoms valstybėlėms yra kova dėl TAIKOS. Čia pagrindinis ginklas yra profesionali, DIPLOMATIJA. Deja - jos Lietuvoje nerasta.

Hahaha

Hahaha portretas
Kolukio pirmininke, visi tyliai sneka, kad ten tavo buves premjeras skvernelis teiravosi! Cia del to truputi baiminiesi?

Tremtinys

Tremtinys portretas
Kas paneigs ,kad valstieciai ne penktoji kolona Lt?

Na ir kas?

Na ir kas? portretas
Ir be jų apsieis. Ar pirmas kartas? Gražulio ir Gapšio istorijas jau užmiršot?

G

G portretas
Ne STT o VSD turėtų tokius dalykus uzkardyti.kas vyksta su šiomis tarnybomis sunku suvokti ką jos veikia ar tapo kažkieno marionetėmis...kas mūsų šalyje saugo valstybes interesus kas rūpinasi saugumu.arctaivtik popierinė deklaracija obrealiai nieko nėra.niekas nieko nežino nieko nepasiklauso nieko netiria.kodel mes islaikome tarnybas kurios nieko nežino....

liberalų kgebistas LOPATA, galimai negali n e v o g t i -

liberalų kgebistas LOPATA, galimai  negali n e v o g t i - portretas
tokia prigimtinė jų priedermė -- t patvirtina ir liberalų n u t e i s t a s lyderis E. Masiulis.---Kai galvoji apie liberalą --ž i n o k, kad jis VAGIS,kai pagavai VAGĮ -- žinok jis liberalas.

Liberalas Lopata ?

Liberalas Lopata ?  portretas
Politinės korupcijos byloje nuteistos partijos Liberalų sąjūdis deleguotas seimo narys ? ____STT teigimu, iš KAM buvo gautas vienas informacinio pobūdžio raštas apie Seimo nario Raimundo Lopatos pateiktus klausimus ministerijai dėl organizuojamų viešųjų pirkimų. Gauta informacija vertinama.

Karbauskis protingas politikas

Karbauskis protingas politikas  portretas
Mus ruošia " gynybos mokesčiui " ? ! O skaidrumo nėra ?" Karas " panašu taps asmeninio pasipelnimo šaltiniu ? _____Arba I. Šimonytė turi įrodyti, kad A. Anušauskas sakė netiesą, arba trauktis pati su visa Vyriausybe“, – šeštadienį išplatintame pranešime pareiškė partijos pirmininkas Ramūnas Karbauskis. „Negalime užsimerkti prieš faktą, kad galimai grobstomos lėšos iš krašto apsaugos, kai tuo pat metu visuomenė gąsdinama karu, apie ką šiandien užsiminė A. Anušauskas“, – sako R. Karbauskis

Apsaugok

Apsaugok portretas
Viešpatie Lietuvėlę nuo žemių oligarkų.

Kas meluoja, tas ir vagia

Kas meluoja, tas ir vagia portretas
Jei prakeikti seimūnai bus prikišę savo purvinus nagus į gynybos pinigus, juos reikia bausti viešai Lukiškių aikštėje. Stebėsime.

Jei

Jei portretas
Dirbi rusofašistams, tai kitaip ir būt negali

Galerijos

Daugiau straipsnių