„Valstiečiai“ atnaujina dalyvavimą partijų susitarime dėl gynybos

Grįžti į straipsnį

> Supratau , pletkini

> Supratau , pletkini  portretas
Laiku pateiks dokumentus, kad mokosi ir pagal tvarką, kuri nustatyta, kaip suprantu, jo tarnyba bus atidėta. Jo amžius 22 metai.

Suprask, tai prasčiokų reikalas

Suprask, tai prasčiokų reikalas portretas
"atnaujina dalyvavimą partijų susitarime dėl gynybos", bet oligarcho sūnūs kariuomenėje vis tiek netarnaus... Suprask, tai prasčiokų reikalas... / /// Karbauskis pareiškė, kad jo sūnus netarnavo ir netarnaus kariuomenėje. O sieks aukštesnių tikslų. Suprask, tai prasčiokų reikalas... Na, bent jau čia Karbauskis yra nuoseklus ir nemeluoja.

supratau

supratau portretas
4 procentai - patriotai galės dar daugiau pavogti.

Karbauskis protingas politikas

Karbauskis protingas politikas  portretas
R. KARBAUSKIS NESUPRANTA INICIATYVOS „4 PROCENTAI“ – GYNYBOS FINANSAVIME NORI KONKRETUMO 2024-04-

LVŽS ir Karbauskis DIRBA LIETUVAI !

LVŽS ir Karbauskis DIRBA LIETUVAI ! portretas
, prie šitos akcijos neprisidedu, nes nelabai jos suprantu. (...) Atsakyti į klausimą, kam reikia ir kiek pinigų, turi Vyriausybė, Krašto apsaugos ministerija. Jie į tuos klausimus atsakyti negali, jie nesako“, – kalbėjo Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos vadovas. „Atsiranda verslininkai, kurie sako, kad reikia dar daugiau pinigų. Gal jų ir reikia, aš ne prieš tai, kad būtų 4 procentai, gal ir 9 turi būti, bet turi būti aišku, kam jie reikalingi“, – pridūrė jis._______P.S. šalia yra straipsnis . Tekstas iš jo.

ĮDOMU BŪTŲ SUŽINOTI

ĮDOMU BŪTŲ SUŽINOTI portretas
Kaip "valstiečiai" reaguoja į parašų rinkimo dėl 4% skyrimo iš biudžeto? Bepročiai parašų rinkėjai skelbia, kad tą sumą padengs verslininkai. Atseit - piliečiai nenukentės. Tik...jiems smegenų neužtenka, kad tie verslininkai visuose srityse padidins kainas visoms prekėms...Neabejoju, kad jie nuo to tik dar daugiau uždirbs. Tai kas apmokės tuos 4%? Tie patys vargšai žmonės bus paprasčiausiai, eilinį kartą, APGAUTI IR IŠPRIEVARTAUTI.

Pagarba LVŽS

Pagarba LVŽS  portretas
Kaip liberkonserVatos " kazino saugo " būsimų pensininkų eurus mes jau žinome , " pralošė " ar ne 40 milijonų ir kaltų nėra ? Todėl pasitikėti patryyyjotais aš taip pat nebegaliu ____Į gynybos susitarimą grįžtame, nes mes pasisakome už Lietuvos gynybinių pajėgumų stiprinimą ir piliečių saugumą, tačiau ir toliau akylai stebėsime situaciją, konservatorių siūlymus, kurie susiję su visų mokesčių mokėtojų pinigais“, – sako „valstiečių“ pirmininkas Ramūnas Karbauskis.

Piziuk

Piziuk portretas
Ar nebijau pi z sako iš xoziaino. Kada vėl dėsi į krūmus

O kaip galejo kitaip buti

O kaip galejo kitaip buti portretas
Prasitarus buvusiam ministrui pokalbyje su nauseda , kad buves premjeras bande paveikti karinius pirkimus, kolukio pirmininkas karbauskis supanikaves grizta i zaidima ;))))))

Galerijos

Daugiau straipsnių