I. Vėgėlė žada paskelbti dėl kandidatavimo į prezidentus, dalyvavimo politikoje

  • Teksto dydis:

Advokatas Ignas Vėgėlė trečiadienį Vilniuje, Vaidilos teatre, planuoja pranešti apie savo apsisprendimą dėl dalyvavimo politikoje.

„Susitikime pranešiu apie savo apsisprendimą dėl dalyvavimo politikoje“, – savo paskyroje „Facebook“ pranešė teisininkas.

Anksčiau I. Vėgėlė yra sakęs, kad svarsto, ar kandidatuoti kitąmet vyksiančiuose prezidento rinkimuose.

Jis išplatino kvietimą visuomenei atvykti į susitikimą su juo kartu su šeimomis.

„Kviečiu į susitikimą, kuriame kalbėsime apie mūsų valstybę – Lietuvą, jos pasiekimus ir skaudžiausias problemas. Kalbėsime apie Lietuvos ateitį – viziją, kurios ilgimės ir kaip tai pasiekti“, – teigė I. Vėgėlė.

Prezidento rinkimai Lietuvoje vyks kitų metų gegužės 12 dieną. Remiantis naujausiais visuomenės apklausų rezultatais, I. Vėgėlė kartu su dabartiniu šalies vadovu Gitanu Nausėda ir premjere Ingrida Šimonyte patenka į populiariausių kandidatų trejetuką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Fundamentalu

Fundamentalu portretas
Aureolė apie kandidato į Prezidentus galvą iškalbinga ir savalaikė. Stiprus priešrinkiminis pateikimas, tiktų plakatiniam tiražavimui.

Oho

Oho portretas
koks susireikšminimas,paskelbs pasauliui svarbią žinią kaip koks pranašas, o tai rūpi tik antivakseriams ir maršistams

Jo

Jo portretas
Tai kad jis advokatūroj nesusitvarkė. Argi ne prišnerkšta ten visokių, kitose vietose prisikakinusių, tokius pačius ginančių. Kad ir kgb aplinkos pavlikas, išpašolvinina iš seimo, tuoj advokatas. Vėl Chebra prastumia, tas prisikakina ir vėl advokatas. Daugeliui tai vieta pasislėpt, kaip užpiskio maskvoj
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių