Senolė patikėjo banko darbuotoju apsimetusio sukčiaus pasakomis

Naujojoje Akmenėje sukčiai iš moters išviliojo 6 tūkst. eurų, pranešė policija.

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, gegužės 3 d., 10.30 val., Naujosios Akmenės gyventojai (gim. 1941 m.) telefonu paskambino nepažįstamas asmuo, kuris prisistatė banko darbuotoju ir nurodė, kad reikia perduoti turimo banko mokėjimo kortelę su kodais atvykstančiam kurjeriui.

Moteris savo mokėjimo kortelę ir prisijungimo kodus padavė atvykusiam nepažįstamam asmeniui, o vėliau pasitikrinusi banko sąskaita pastebėjo, kad iš sąskaitos išgryninta 6041 euras.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo.


Šiame straipsnyje: sukčiaisukčiavimassenolė

NAUJAUSI KOMENTARAI

kaip te sako liaudies ismintis ?

kaip te sako liaudies ismintis ? portretas
kas taue pis - tas gyvens... norit kad gyventu pensijiniu fondu operatoriai taupykit... norit kad bankininkai uzsienio banku - imkit paskolas ir taupykit.... jei labai norit galit taupyt ant vaistu ant duonos taupyt pensijai bustuj ir t.t. a kai pritaupysist atsiras geras perekupas kuris jum ipirdolins preke brangiai ir su antkainiu ir nieko cia asmenisko tiesiog pvm gpm psd elektrikai siuksliu mafija ekologai...vakcinatoriai dar a daba dar ir karo palaikymo mokesciai... davai imkit paskolas staykites bustus a mes juo jusu pritaupytu gerybiu mokescius privalomus rausim...

Londonietis

Londonietis portretas
Durnumui ribu nera!!!

Asa

Asa portretas
Nemažėja kvailų žmonių ,tiek daug informacijos vistiek atsiranda super kvailų , galės vėl taupyti ir atiduoti sukčiam vėl savo santaupas.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių