Atskleidė tragiško gaisro Šakių rajone detales: metukų mergytės kūnas rastas perkasant gaisravietę

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį nuvilnijo tragiška žinia – per gaisrą Šakių rajone žuvo vienerių metų mergytė. Taip pat nukentėjo ir dvejų metų berniukas. Policija aiškinasi nelaimės aplinkybes.

Kaip praneša Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, pranešimas apie gaisrą buvo gautas gegužės 9 d. apie 15.45 val. Tarnybos buvo informuotos, kad Šakių r., Siaustuvėlių k., atvira liepsna dega mūrinis namas, vienas vaikas išneštas, vienas liko viduje.

Atvykus ugniagesiams ūkinis pastatas degė atvira liepsna, stogas buvo nudegęs. Nudegė stogas ir medinė perdanga, išdegė antrame aukšte esančios gyvenamosios patalpos su namų apyvokos daiktais.

Apie 16.52 val. vykdant perkasimo darbus aptiktas apdegęs kūdikio kūnas (gim. 2023 m.). Berniukas (gim. 2022 m.) iš gaisro išneštas iki ugniagesių atvykimo, kartu su jį lydinčia motina išvežti į gydymo įstaigą. Policijos departamento duomenimis, dvimetis dėl apdegimo paguldytas į Šakių ligoninę.

Išsaugoti du prie ūkinio pastato priblokuoti mediniai priestatai, taip pat už 3 metrų nuo gaisravietės esantis garažas ir už 5 metrų esantis ūkinis pastatas. Ar buvo įrengtas dūmų detektorius, nustatyti neįmanoma.

Policijos departamento duomenimis, gaisras kilo ūkiniame pastate, antrame aukšte, kuriame buvo įrengtos gyvenamos patalpos.

Gaisro priežastis nustatinėjama. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gaisro priežastis nustatinėjama...

Gaisro priežastis nustatinėjama... portretas
Nėra ko nustatinėt - padegė ir pats vėliau nukentėjo tas pats berniukas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių