Užfiksavo avariją Klaipėdoje, kurioje mirė motociklininkas (vaizdo įrašas)

Antradienį vakare įvykusi avarija, kurioje buvo sužeisti keturi žmonės, užminė pareigūnams mįslių. Po dienos gauta žinia, kad motociklininkas neišgyveno.

24 m. motociklininkas patyrė sunkiausius sužalojimus. Tą patį vakarą kai kurios žiniasklaidos priemonės pranešė apie vaikino mirtį. Tačiau jo gyvybė užgeso beveik po paros – trečiadienį 21.35 val. konstatuota vaikino mirtis.

Trečiadienį iš ryto kalbėdamas apie eismo nelaimę uostamiesčio Kelių policijos vadas Mindaugas Džermeika svarstė, jog nelaimės kaltininką dar teks nustatinėti.

Ketvirtadienį ryte dienraščio „Klaipėda“ redakcija gavo kitapus gatvės esančios įmonės „Klarksonas“ vaizdo kameros įrašą.

Prietaisas užfiksavo avariją, tad įrašas turėtų padėti nustatyti ne tik eismo įvykio aplinkybes, bet ir kaltąjį.

Socialinio tinklo "Facebook" paskyros "Reidas TV" nuotr.

Vaizdo įraše matosi, kaip ryškiai raudonas „Audi“ beveik nestabdydamas išsuko iš posūkio į Baltijos prospektą, tuo metu labai greitai atlėkė motociklas. Po susidūrimo su automobiliu motociklas rėžėsi į medį, o motociklininkas nuskriejo labai toli į priekį.

Netrukus po šio šiurpaus įvykio vaizdo įraše matomi dar trys iš paskos važiavę motociklai. Visi jie spėjo sustoti. Todėl galima spėti, važiavo kur kas lėčiau.

Šį vaizdo įrašą turėtų atidžiai analizuoti avarijos tyrėjai.

Nelaimės metu buvo sunkiai sužeista 21 m. nėščia automobilio keleivė ir 24 m. motociklu važiavusi mergina. Abiem diagnozuota politrauma. 23-ejų „Audi“ vairuotojui patempti kaklo raiščiai.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Įdomu kaip šią bylą interpretuos teisėsauga.. Na arba, kurio vairuotojo šeima, turi daugiau finansų tam reikalui skirti... Kad ir kaip liūdna, kvaili pasirinkimai kainuoja gyvybes... Vienas pasirenka NEPROTINGĄ greitį, kitas NEPAGALVOJA, kad, gatvėje, kurioje yra daug darželių, mokyklų bei perėjo, gal yra greitį mėgstančių vairuotojų. Labai gerai žinau tą apsisukimą, beveik kiekvieną dieną važiuoju ta trajektorija, ir meskit į mane akmenį, jeigu jūs būtumėt važiavę už audi tuo metu ir jeigu audi vairuotojas būtų sustojęs praleisti kažko, ko ko gero nesimato, būtumėte jo "neužpypinę"??? Juk dar ir būtumėte jį apžodžiavę: "ko jis pyp nevažiuoja!!! " Gi taip yra. Negalima iš karto kirsti keletos juostų, tačiau visur kur yra apsisukimas, dažniausiai taip reikia daryti, tą reikalą vadiname "nerašyta taisykle". Važiuoji vadovaudamasis nerašyta taisykle - esi kaltas, o jeigu leki kaip akis išdegęs - tavęs nekalti. Manau, kad turėtų būti abu vienareikšmiškai kalti.

AŠ portretas
Žmonės,žmonės žinokit kad yra karma,kuri gali atsisukti prieš jus pačius.Komentare parašyta kad moteris prarado kūdikį,o kaip jus įsivaizduojat ,kaip jaučiasi mama ir tėvas ,kurie neteko 24 metų sūnaus.

Kazkas

Kazkas portretas
Petre biski lezuvi prikask...
VISI KOMENTARAI 85

Galerijos

Daugiau straipsnių