Klaipėdoje vėl siaučia BMW detalių vagys

Apynaujų BMW markės automobilių savininkai turėtų ne tik saugoti savo mašinas, bet ir vienytis prieš detalių vagis. Ne pirmus metus trunkančių vagysčių policininkams ištirti nesiseka.

Per parą Klaipėdoje apgadinti keturi tokie automobiliai, trys apvogti, iš ketvirtojo nieko nedingo, bet padaryta žala – įspūdinga.

Trečiadienį paryčiais, 4.46 val., Dragūnų gatvėje gyvenanti šeima pašoko iš miego, kai į sutuoktinių telefonus atėjo pranešimas apie kieme stovinčio automobilio „BMW X5“ signalizacijos suveikimą.

Išbėgęs į kiemą vyras rado išdaužtą automobilio langą, nusikaltėlis spėjo išlupti prietaisų skydelį. Policijos pareigūnams nukentėjusieji nurodė, kad žala gali siekti apie tūkstantį eurų.

Socialiniuose tinkluose paskelbtas apvogto automobilio savininkų kreipimasis į kaimynus su prašymu paliudyti, jei kas ką matė ar užfiksavo stebėjimo kameromis.

Ar šis įvykis gali būti susijęs su trimis kitais, įvykdytais antradienio naktį pietinėje miesto pusėje, kol kas neaišku.

Antradienio rytas uostamiesčio policininkams buvo karštas – maždaug per valandą buvo pranešta apie tris nusikaltimus, visi jie buvo įvykdyti netoli vienas kito Naujakiemio, Vaidaugų ir Smiltelės gatvėse.

Vaidaugų ir Smiltelės gatvėse vagis išdaužė priekinių BMW durelių langą. Vienoje mašinoje pasigesta vairo, kitoje – vairo, multimedijos detalės bei dvejų akinių nuo saulės. Mašinų savininkai nurodė patyrę 700 ir 950 eurų nuostolį.

Naujakiemio gatvėje taip pat buvo išdaužtas BMW langas, tačiau brangios detalės nebuvo pagrobtos. Mašinos savininkas nurodė, kad tuo pačiu metu buvo apibraižytos durelės ir šoninis veidrodėlis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jau greitai

Jau greitai portretas
Tuoj isisiubuos krize,vagystes pasipils visoje šalyje, dabar dar tik žiedeliai

Klausimelis

Klausimelis portretas
Kada atsistatydins "ministre"?!

tegu vagia

tegu vagia portretas
bmw savotišku zmogu automobilis!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių