Kokybiškai ir efektyviai šalinkite ne tik skausmo šaltinius, bet ir priežastis!

  • Teksto dydis:

Naujai duris atvėrusi skausmo medicinos ir reabilitacijos klinika „Sveikas stuburas“ pradėjo savo veiklą 2022 metais Klaipėdoje. Klinika, išsiskirianti profesionaliu ir inovatyviu požiūriu į judesį be skausmo, įsikūrusi moderniose patalpose adresu: Birutės g. 22-319, Klaipėda. Čia pasitelkiami pažangiausi fizioterapijos įrenginiai, siekiant tikslingai spręsti kiekvieno paciento problemą.

Klinikos komanda sudaryta iš kvalifikuotų kineziterapeutų, kurie specializuojasi visapusiško skausmo valdymo srityje. Siūlome platų, inovatyvių gydymo būdų ir terapijų spektrą, pritaikytą prie konkrečių jūsų poreikių. Priimame veiksmingus sprendimus, kurie atneša palengvėjimą ir ilgalaikį rezultatą.

Mūsų tikslas yra suteikti pacientams aukščiausio lygio medicininę pagalbą, padėti išsiaiškinti skausmo priežastis, gydyti judesiu ir įvairiais kitais metodais, tokiais, kaip: gydomieji masažai, moderni fizioterapija, efektyvios gydomosios mankštos ir kt.

Svarbu paminėti, kad dirbame ne tik su stuburo problemomis, esame orientuoti į viso kūno reabilitaciją, pradedant pakaušio zona ir baigiant ties čiurna ar pėda. Be stuburo problemų, mūsų klinika taip pat specializuojasi ir teikia paslaugas kitose srityse: dubens dugno stiprinimas po gimdymo, erekcijos disfunkcija, lėtinis prostatitas, reabilitacija po dubens dugno chirurginės operacijos, neurodinaminis ištyrimas, reabilitacija po traumų, lūžių, sutrenkimų, autoavarijų, vaikų cerebrinis paralyžius, disko išvaržų kineziterapija, (prieš-) pooperacinis periodas, vaikų skeleto-raumenyno ištyrimas ir laikysenos korekcija, randų bei stuburo ir jo segmentų mobilizacija ir kt.

Gydymas – tikslingas ir personalizuotas

Terapijos planas kiekvienam pacientui individualus, sudaromas po kineziterapeuto apžiūros ir pradinės konsultacijos. Mūsų atliekamas kompleksinis ištyrimas apima 3 pagrindines sritis: subjektyvią būklę – simptomai; stuburo nuotraukas – struktūra (diagnozę); judesio galimybes – funkcija. Tiksli diagnostika padeda parinkti geriausią personalizuotą gydymą ir šalinti ne tik skausmo šaltinius, bet ir priežastis.

„Sveiko stuburo“ nuotr.

Pašalinsime bet kokios kilmės skausmą per itin trumpą laiką

Ūmų skausmą pašaliname per 1–2 dienas!

Tokį rezultatą šiuo metu užtikrina efektyviausias skausmo gydymo lazeris – „Klaser Cube 4“. Tai unikali ir vienintelė priemonė, per trumpiausią laiką gebanti išgydyti aštrų ir lėtinį skausmą, uždegimus, sumušimus, patempimus, žaizdas ir kt.

Tikriausiai esate turėję situaciją, kai išbandėte visas skausmą malšinančias priemones, bet jis nesiliovė ir iki šiol visi nemedikamentiniai ūmaus ir lėtinio skausmo malšinimo būdai užtruko mėnesius.

Tik „Klaser“ ūmų skausmą šalina ilgam laikui, per vieną savaitę atlikus 4–8 minučių trukmės 4–6 procedūras. Lėtinio skausmo gydymas užtrunka ilgiau – 2–3 savaites, per kurias atliekamos 6–12 procedūrų. „Klaser“ – tai inovatyviausia ir efektyviausia lazerio technologija visoje Lietuvoje, gydanti bet kokios kilmės skausmą per itin trumpą laiką. Tai vienintelis didelės energijos lazeris Lietuvoje ir visoje Vakarų Lietuvoje, kuris dėl patentuotos ir unikalios ISP MODE funkcijos leidžia per itin trumpą laiką šalinti ir gydyti ilgai besitęsiantį, aštrų, deginantį, maudžiantį, duriantį, buką ar dar kitokį jaučiamo pobūdžio skausmą.

Taip pat didžiuojamės turėdami galimybę pasiūlyti dubens dugno ir šlapimo nelaikymo gydymą. TFMS (Tesla functional magnetic stym) kėdė – puikus šių problemų sprendimo būdas. Pacientui patogiai įsitaisius kėdėje, atliekama neinvazinė procedūra, kurios metu stiprus magnetinis laukas (3,5T) sutraukinėja nusilpusius dubens dugno, sėdmenų, pilvo ir stuburo raumenis.

Funkcinė magnetinė stimuliacija (TFMS) – net 200 kartų stipresnė nei klasikinės magnetinio lauko terapijos. Taikant šį gydymo metodą, dubens dugno raumenys sustiprėja tiek, kad vėl galėsite sulaikyti šlapimą. Procedūrai atlikti nereikia nusivilkti drabužių, pakanka tiesiog patogiai įsitaisyti kėdėje. Palaipsniui simptomai mažėja, atkuriamos įprastos dubens dugno funkcijos, kad galėtumėte gyventi kaip anksčiau.

„Magneto Stym“ – tai moderniausias pasaulyje neinvazinis šlapimo nelaikymo gydymo būdas ir pripažinta geriausia intymios sveikatos gerinimo procedūra. Svarbu paminėti, kad atliekame ir stuburo trakciją – t. y. kaklinės ir juosmeninės stuburo dalies tempimas.

Dinaminis, trijų plokštumų, ambulatorinis traukos prietaisas „Vertetrac“, juosmens ambulatorinė dekompresijos sistema, yra novatoriškas ir ekonomiškas stuburo traumų ir sutrikimų gydymo būdas. Jis užtikrina trimatę stuburo trauką – tokios savybės nėra kituose šiuo metu rinkoje esančiuose prietaisuose.

Trakcija yra terapinė procedūra, kuri padeda ištempti stuburą ir sumažinti slėgį tarp slankstelių. Tai ypač efektyvu gydant skausmą, kurį sukelia slankstelių suspaudimas ar juosmens diskų problemos.

Siūlome pacientams išskirtinę galimybę gauti aukštos kokybės fizioterapijos ir kineziterapijos paslaugas, grindžiamas naujausiomis inovacijomis. Klinika siekia ne tik gydyti esamas problemas, bet ir užtikrinti, kad pacientai mokėtų palaikyti savo kūno sveikatą ilgą laiką. Ši reabilitacijos klinika yra pavyzdys to, kaip šiuolaikinė medicina ir technologijos gali padėti žmonėms rūpintis savo fizine sveikata ir gyventi visavertį, aktyvų gyvenimą. Tikime, kad mūsų pagalba jums vertinga ir atspindi aukštą medicinos paslaugų standartą Vakarų Lietuvoje.

Susisiekti telefonu +370 638 86 955 arba el. p. info@sveikas-stuburas.lt.

Patikėkite savo stuburo sveikatą klinikai „Sveikas stuburas“!



NAUJAUSI KOMENTARAI

ttt

ttt portretas
O kainos ???

Abc

Abc portretas
Man kai seniau atliko stuburo trakcija kompiuterine, tai po jos metus laiko skaudejo raisciai ir sausgysles .. prireike kito gydymo …Ir greiciau einant is dantenu kraujas pasirodydavo… Jau nezinai kur ir kreiptis, po “specu” kineziterapijos pratimu pablogejo bukle, o pinigai sumoketi kaip i bala..

Anonimas

Anonimas portretas
Mano žmoną jau gal 20 metų panašūs veikėjai melžia. Kiek jau pinigų sumokėta, o rezultato jokio. Kvaiša lakstė jaunystėj paskui krepšinio kamuolį, tai dabar turi rezultatą....
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių