Klaipėdoje – dar viena erdvė jaunimui

Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešojoje bibliotekoje atverta nauja Atvira jaunimo erdvė. Tilžės gatvėje įsikūrusiame bibliotekos padalinyje nuo šiol įrengta vieta, kur jaunuoliai galės praleisti laisvalaikį. Įkurtuves karūnavo teminis renginys „Ekspedicija jauniems išplaukusiems“.

I. Kanto bibliotekos Jaunimo padalinyje pristatyta nauja jaunimo erdvė, kur jaunuoliai galės bendrauti su savo bendraamžiais ar kitaip praleisti laisvalaikį.

Naujoje erdvėje įrengtos vietos su sėdmaišiais, besidomintieji muzikavimu čia turės galimybę groti elektriniu pianinu.

Idėją, kad būtent Jaunimo bibliotekoje atsirastų nauja Atvira erdvė jaunimui, inicijavo I. Kanto viešosios bibliotekos direktorė Renata Rudienė.

„Siekiame bendradarbiauti su Klaipėdos savivaldybės jaunimo reikalų specialistais, glaudesnio ryšio siekiame ir su Jaunimo reikalų agentūra, teikiame projektus, skirtus jaunimo iniciatyvoms. Dabar turime šią erdvę, skirtą ne tik tiems jaunuoliams, kurie skaito ar mokosi, bet ir tiems, kurie nori prasmingai praleisti laisvalaikį“, – kalbėjo R. Rudienė.

Bibliotekos darbuotojai pristatė ne tik naują erdvę, bet ir parengė renginio dalyviams užduočių bei veiklų.

Įkurtuvių proga surengtas teminis renginys „Ekspedicija jauniems išplaukusiems“, kuriame būgnininkas Donny Drumz susirinkusiesiems pravedė grojimo būgnais pamoką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klp

klp portretas
jaunimui tokios erdes labai reikalingos, kad galetu kur pralaukti kai is pamoku pabega

Bus

Bus portretas
kur pasizolinti,o gal net nosis papudruoti.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių